torstai 9. kesäkuuta 2016

Kukkakuosinen maksimekkoViikon huipuissa näittekin jo vilauksen maksimekosta, jota käytin viime viikolla. Mainitsin myös, miten vuosi sitten niin helle- kuin maksimekotkin jäivät harmillisen pienelle käytölle. Nytpä käytin muutaman hellepäivän heti hyväkseni ja pukeuduin kepeään maksimekkoon. Se olikin ihanan vilpoisa ja huoleton.

Nyt vedän hieman takaisin aikaisempia toteamuksiani: Olen monesti todennut, että kukkakuosit eivät ole se kaikista luontevin ja yleisin kuvio vaatteissani. Taidan kuitenkin olla kukkakuosien saladiggari, sillä käydessäni läpi kesävaatteitani huomasin, että mulla onkin yllättävän monta kukkavaatetta. Varsinkin mekkoja ja hameita kyseisellä kuvionnilla olen hankkinut monia. Mikäs siinä, kukat sopivat kesään kuin nenä päähän.

Kuumasta säästä huolimatta spagettiolkaimellinen yläosa ei tällä kertaa oikein tuntunut miellyttävältä, joten puin mekon päälle kesäpaidan. Asu tuntui heti paljon mukavammalta ylläni eikä ohut paita ollut lainkaan kuuman tai tukalan tuntuinen.

Koruina suht yksinkertaiset ketjut niin kaulassa kuin ranteessakin. Ilmavan ja kevyen ketjun yksittäiset lenkit muistuttavat mielestäni sitruunaa, joten nimesin hopeasetin sen mukaisesti Sitruunaksi. Ranteessa lisäksi Cordell-ketju sekä Cordell-tyyppinen ketjumalli.Kivaa torstaita!
4 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava kukkakuvio mekossa, tykkään kun se menee noin poikittain tasaisesti.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis mekko ja juuri sopivasti kukkia. Kukat jotenkin kuuluu kesävaatteisiin ja kesään muutenkin.

    VastaaPoista
  3. Siis Wauu, niin ihana mekko.

    VastaaPoista