sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Harmaa puuvillaneule

Tosi mukavaa, kun päivät ovat selkeästi alkaneet pidentyä ja työmatkoja ei tarvitse enää kulkea ihan pilkkopimeässä. Lumeton talvi on vain korostanut, kuinka pitkä pimeä jakso meillä on ja olen lopen kyllästynyt tämän viikon vesisateisiin. Onneksi tänään iltapäivällä sää selkeni ja oli oikein mukava käydä kävelyllä.
Tympeästä säästä huolimatta kevät on alkanut hiipiä omiin ajatuksiini. Pastellisävyt ovat jääneet talvikauden ajan lähes täysin käyttämättä, mutta tällä viikolla innostuin kaivamaan paitakaapista vaaleansiniset ja -punaiset paidat esiin. Silitin ne käyttökuntoon, kun olivat päässeet rutistumaan turhan ahtaasti ladotulla tangolla. Pitääpä joku ilta tehdä inventaario ja laittaa kiertoon kaikki ne kauluspaidat, jotka "eivät enää tuota iloa", kuten konmaritus toteaa.


Kamerassa on kuitenkin vielä parit asukuvat, joissa vaatteiden värit toistavat viime viikkojen tyypillistä harmaa-mustaa väritystä. Toissaviikkoinen asu koostui vajaamittaisista housuista, joiden seuraksi valitsin Objectin puuvillaneuleen. Ostin sen parisen vuotta sitten ja olen ollut tosi tyytyväinen, sillä se sopii mainiosti käytettäväksi myös kesällä, kun iltaisin tai viileämpinä päivinä on tarvinnut päälle jotain lämmikettä kesävaatteiden seuraksi.





Useimmiten käyttämäni korut ovat omaa tuotantoani, mutta vaihtelu virkistää ja välillä on kiva turvautua ostotuotteisiin. Kolmekerroksisen teräsketjukorun ostin monta vuotta sitten kirpparilta ja käytän sitä, kun haluan esim. simppeliin neuleasuun ripauksen särmää. Hopeiset korvakorut sen sijaan olen tehnyt itse. Mattapinta on kivasti tummunut ajan myötä, ja sopii siten paremmin tumman kaulakorun seuraksi kuin täysin kirkas hopea.



Osan parvekkeen kausivaloista olin sammuttanut jo aiemmin tammikuussa ja viimeiset, kuvissakin näkyvät, sammuivat tänään.

Ihanaa helmikuuta!






10 kommenttia:

  1. Kiva asukokonaisuus ja neule.
    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
  2. Oikein kivan näköinen asu tämäkin ja ihanat korut <3
    Kaunista alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiva asu. Harmaa on kyllä väri joka toimii kaikilla. Rakastan miten varsinkin punainen huulipuna ja harmaa yhdessä ovat aina täydellinen combo, joka ei petä koskaan.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  4. Kyllä harmaa on hyvä väri! Ja tuo neule kivan mallinen. Korut ovat kivoja - molemmat ovat minun makuuni ja nuo itse tekemäsi korvakorut aivan ihanat!
    Hyvää helmikuun alkua!

    VastaaPoista
  5. Onpas kyllä kaunis kokonaisuus, harmaa on itselleni sellainen perusväri johon tunnun turvautuvan jos en joka päivä niin viikottain ainakin.

    Meillä kausivalot posottaa edelleen päällä, pitänee hiljalleen jossain vaiheessa sammuttaa. Vielä kuitenkin on tykätty pitää päällä niitä parvekkeelle valoa antamassa.

    VastaaPoista
  6. Kaunis neulepusero, sopisi minullekkin oikein hyvin, myös rakastan mekkoja, ja kuvissasi oli kauniita mekkoja, oliko ne Tallinnassa, harmi kun ei suomesta löydy sellaista mekkoa minkä haluaisin, eli tuollainen pitkä, kun olen tumma hiuksinen,niin sininen väri sopii minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet mekoistani olen ostanut ulkomailta, välillä onnistun tekemään hyviä löytöjä myös kotimaan kaupoista.

      Poista
  7. Ihana neulepusero ja kaunis kokonaisuus. Hieno kirppislöytö tuo kaulakoru - sopii moneen asuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Välillä käy tuuri, ja tekee hyviä kirppislöytöjä. Koru on parhaimmillaan yksinkertaisen paidan tai puseron kanssa.

      Poista