sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Ruutua ja mustaa


Asukuvat on otettu viime lauantaina, kun kävin matkamessuilla. Asu oli hyvin samankaltainen kuin tammikuun alussa näissä kuvissa. Poolopaita ja saappaat ovatkin samat ja kaulakorukin vastaavanlainen. Mutta minkäs teet kun tämän tyyppinen kokonaisuus tuntuu tällä hetkellä mukavalta käyttää vapaa-ajan menoissa.Farkut vaihtuivat edelliseen kertaan verrattuna ruutukuosisiin housuihin. Housuissa on hieman elastaania, joten ne ovat hurjan miellyttävät jalassa - siistimpi versio kotipöksyistä. Olenkin käyttänyt niitä todella usein. Vapaa-ajalla neule on ollut rennoin vaihtoehto housujen pariksi, ja ruutukuviossa olevien ruskeasävyjen vuoksi olen useimmiten tullut valinneeksi yläosaksi jonkin ruskeista neuleistani. Vaikka yleensä suosin mustia paitoja ja neuleita, näiden housujen kanssa puin ensimmäistä kertaan mustan yläosan. Miten sitä jämähtääkin niin helposti aina samoihin väri- tai vaateyhdistelmiin? Työpäivänä olen usein lisännyt paidan tai neuleen päälle vielä jakun, jolla asu on himpun skarpimpi.


Olin unohtanut ottaa sateenvarjon mukaani ja minun tuurillani matkalla alkoi sataa. Kastuneet hiukset eivät todellakaan olleet kauneimmillaan eikä olo muutenkaan tuntunut kovin freesiltä. Siitä huolimatta otimme muutamat kuvat kiertelyn lomassa.Olen jättänyt matkamessut väliin parina edellisenä vuonna. Meillä oli pieni ajatuksen poikanen niin talviloman vietosta kuin kesämatkastakin ja nyt päätimme käydä katsomassa, voisimmeko varata matkat tai saisimmeko muita lomavinkkejä ja -ideoita. Toiveena oli vanhan ajan keskustelu asiantuntijan kanssa eri vaihtoehdoista nettiselaisun sijaan. Rehellisesti on kuitenkin myönnettävä, että olin hieman pettynyt messujen antiin. Matkojen ja maiden esittelijöitä kyllä riitti, mutta tällä kertaa ne ei eivät osuneet yksiin meidän toiveittemme kanssa. Tulipahan messut käytyä ja matkat varasimme sunnuntaina netistä.Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja oikein hyvää alkavaa tammikuun viimeistä viikkoa!5 kommenttia:

 1. Ihana asu. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että en ole omia ruutupöksyjäni hetkeen käyttänyt. Taidankin laittaa ne jalkaani huomenna.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva,jos sait kuvista innoitusta omaan asuun. Muiden kuvat tuovat itsellenikin joskus mieleen oman, kaappiin unohtuneen vaatteen.

   Poista
 2. Niin kiva asu ja laittaisin ehdottomasti itsekin. Hei sun hiukset näyttää aivan ihanilta myös.

  Kivaa tammikuun jatkoa Belladonna. <3

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs asu. Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista
 4. As stated by Stanford Medical, It's really the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh an average of 19 KG less than we do.

  (By the way, it is not related to genetics or some secret exercise and EVERYTHING about "how" they eat.)

  P.S, I said "HOW", not "what"...

  Click on this link to determine if this little test can help you release your real weight loss potential

  VastaaPoista