keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Vaihteeksi vihreääSain joululahjaksi Suunto 3 Fitness urheilukellon. Kaikkia sen ominaisuuksia en vielä täysin hyödynnä, mutta mm. askelkertymää, stressitasoa, sykettä ja harjoittelun kertymistä tulee seurattua ahkerasti. Aluksi pidin kelloa myös öisin, mutta viikko sitten luovuin tuosta käytännöstä. Tykkään enemmän nukkua ilman ylimääräisiä "lisukkeita". Huomasin, että kello ei yleensä noteerannut, jos esim. olin valvonut yöllä ja saatoin olla aamulla pitkään hereillä ennen kuin kello havahtui. Niinpä totesin, että tiedän itse kelloa paremmin, olenko nukkunut yöni hyvin vai huonosti.


Yksi asia, johon olen kiinnittänyt huomiota vanhaan Polarin aktiivisuusrannekkeeseeni verrattuna, on askelten kertyminen. Polariin askeleita näytti kertyvän monesti yllättävän helposti. Nyt 10 000 askeleen täyttyminen ei ole lainkaan itsestään selvää. On oikeastaan aika herättävää huomata, että ilman kävelylenkkejä tai muuta liikuntaa askelten määrä jää normaalina arkipäivänä 5000-8000 paikkeille. Sama tilanne taitaa olla kyllä muillakin toimistotyötä tekevillä. Mutta kyllä sitten tuntuu sitäkin mukavammalta, kun pienen reippailun ansiosta kello tärisee askelmäärän täytyttyä.


Sitten päivän asuun. Kaivelin jälleen kaappien uumenista vaatteita, jotka olen hankkinut vähintään pari-kolme vuotta sitten ja joita en ole käyttänyt aikoihin. Kuviopaidan olioista sain kimmokkeen vihreään paitaan, joka toimi jakun korvikkeena. Vajaamittaiset farkut tuovat vihreään taittavat nilkkurit hyvin esille. Vihreää käytän erittäin harvoin, joten asu tuntui oikein virkistävän erilaiselta.
Asua täydensin ikivanhalla vyöllä, josta en ole jostain kumman syystä luopunut. Sen hieman kulahtanut ulkonäkö ja tyyli sopi mielestäni hyvin vihreään paitaan, joka on armeijan ylijäämätuotteita.


Korviin ripustin spiraalikorvikset ja ranteeseen 3-kerroksisen ketjun, jota kutsutaan nimellä Persialainen. Tein ketjusta sekä 1- että 3-kerroksisen version jo vuosia sitten, ja harmikseni en oikein enää muista, miten punonta tehdään. Pitää joku päivä kaivaa ohjeet esiin ja opetella malli uudelleen.Kivaa loppuviikkoa!2 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kivoja kenkiä, niitä aina ihastelen.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Your Affiliate Profit Machine is ready -

  Plus, getting it running is as easy as 1..2..3!

  This is how it works...

  STEP 1. Tell the system which affiliate products the system will advertise
  STEP 2. Add some push button traffic (it takes JUST 2 minutes)
  STEP 3. Watch the system grow your list and sell your affiliate products all on it's own!

  Are you ready to start making money???

  Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE

  VastaaPoista