tiistai 28. tammikuuta 2020

Viikon huiput - päivä Tallinnassa

Nostot viime viikon mukavista hetkistä keskittyvät lauantaiseen Tallinnan matkaan.
Monen vuoden ajan olemme tehneet ystäväni kanssa päivämatkan eteläiseen naapuriin tammikuun loppupuolella. Ohjelmaan yleensä kuuluu kaupungilla kiertely, alennusmyyntien ja ensimmäisten kevätuutuuksien katsastaminen, hyvä ruoka ja keskustelut, joiden aiheet poukkoilivat laidasta laitaan.

Sää oli ihanan keväinen, jota kukkaloisto vain korosti. Lukuisissa väreissä hehkuvia kimppuja olisin voinut kuvata vaikka kuinka kauan.Viikon muotikatsaus tuli tehtyä kierrellessämme paikallisissa kaupoissa. Kukkakuosit nousivat näkyvimmin esille kevätuutuuksien joukosta. Oli mekkoja, hameita, housuja ja paitoja. Maltoin pitää pintani, eikä yksikään näkemistäni kukkivista ihanuuksista päätynyt mukaani - vielä. Ehkäpä sitten myöhemmin keväällä.


Jotain pientä toki hankin, mm. tummanruskeat kapeat keinonahkahousut. Niistä sitten kuvia jossain vaiheessa myöhemmin. Viikon paras ostos oli kuitenkin tummansiniset nahkaa ja mokkaa käsittävät nilkkurit, joihin ihastuin ensisilmäyksellä. Jäljellä olevista kolmesta parista yksi sattui olemaan omaan kokoani, ja kun jo alennetusta hinnasta tuli vielä 20% alennus, en voinut vastustaa kiusausta.


Viikon harmituskin tapahtui samaisella reissulla. Paikan päällä selvisi, että jostain syystä puhelimeni nettiyhteys ei toiminut. Puhelut ja tekstarit onnistuivat kyllä, mutta nettiin pääsy oli mahdotonta. Roaming-asetukset olivat puhelimessa oikein eikä puhelimen buuttauskaan auttanut. Niinpä mm. instan päivitykset jäivät tekemättä. Sunnuntaina sitten chat bottailin Teliaan ja selvisi, että liittymän asetuksissa data roaming oli pois päältä eikä sitä pystynyt näkemään puhelimella. Edelleen on epäselvää, mistä tuo johtui, sillä en ole itse käynyt muuttamassa niitä edellisen reissun jälkeen. No, vahingosta viisastuneena täytyy jatkossa käydä varmuuden vuoksi tsekkaamassa roaming-asetukset ennen ulkomaan matkaa.

Ennen satamaan paluuta kävimme syömässä ja löysimme vanhasta kaupungista viihtyisän italialaisen ravintolan. Tykkään paljon Tallinnan kellariravintoloista ja niiden tunnelmallisesta ilmapiiristä. Valitsemani rapurisotto oli kerrassaan maittavaa!


Meillä oli kerrassaan ihana päivä, jonka aikana ehdimme kaiken muun lisäksi suunnitella seuraavan naisten kesken -matkamme ohjelmaa. Suunnistamme nimittäin helmikuussa viikonlopuksi Lontooseen. Tuskin maltan odottaa!7 kommenttia:

 1. Kerran kuukaudessa tulee käytyä Tallinnassa. Nyt jää kyllä tämä tammikuu väliin kun joskus on sellaista joka on vaan pakko tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on sitten sinulle tosi tuttu. Siellä on kiva piipahtaa aika ajoin.

   Poista
 2. Ihanaa kukkaloistoa, niin mageet nilkkurit ja ah tuo risotto. Tallinnassa on aina ilo käydä, lähellä, mutta silti ulkomailla ja aina jotain uutta ja paljon hyviä ravintoloita.

  kivaa loppuviikkoa Belladonna. <3

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloinen reissu teillä on ollut. Tallinnan kukkaloisto on itsellenikin jäänyt mieleen. Vannotinkin, että ensi kerralla kuskaan kotiin yhden kimpun.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ihastelen noita kimppuja, mutta vielä en ole koskaan sieltä kotiin asti saanut niitä tuotua.

   Poista
 4. As claimed by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason women in this country live 10 years more and weigh 42 pounds lighter than we do.

  (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING related to "how" they eat.)

  BTW, I said "HOW", and not "what"...

  Click on this link to uncover if this easy quiz can help you unlock your true weight loss potential

  VastaaPoista