lauantai 11. tammikuuta 2020

Kokomustaa ja eläinkuosiaTammikuu on melkein puolessa välissä, mistä olen enemmän kuin iloinen. Vuoden ensimmäinen kuukausi ei kuulu suosikkeihini, mutta ensimmäiset pari viikkoa ovat kuluneet kuin siivillä. Osaltaan siihen ovat vaikuttaneet vajaat työviikot, osaltaan myös se, että olen yrittänyt olla mahdollisimman aktiivinen.
Viime postauksessa mainitun Amos Rexin lisäksi käväisin HAMissa, jossa oli näytteillä mm. Ellen Thesleffin maalauksia sekä Tove Janssonin teoksia ja hänen elämästään kertovia valokuvia. Pidin paljon Jaakko Niemelän videoanimaatioista, joista Nostalghia oli näytteillä myös kauppatorilla osana Lux Helsinkiä. Mielestäni "oikeampi" paikka animaatiolle oli kuitenkin HAM, jossa sen sanoma tuli paremmin esiin ja suorastaan vangitsi katsomaan.Upeaa valotaidetta kävin ihailemassa Lux Helsinki -tapahtumassa. Hienoa, että tällainen festivaali järjestetään keskellä pimeintä talvea.
Olette varmasti kaikki nähneet instassa ja facebookissa otoksia mm. tuomiokirkon ja Töölönlahden ympäristön valopilkuista. Sen sijaan kaupungintalon sekä sen sisäpihan kohteet jäivät ainakin omassa ystäväpiirissäni monelta näkemättä.Asujen suhteen vuoden alku on lähtenyt liikkeelle tummissa merkeissä. Asut ovat lähes poikkeuksetta olleet mustan, harmaan ja tumman ruskean sävyisiä. Kokomustia asukokonaisuuksia olen syksyn aikana käyttänyt harvinaisen vähän, mutta nyt nekin ovat taas päässeet suosioon.

Ostin kesällä Pohjanmaalla käydessäni parit nilkkurit; täällä blogissakin aiemmin näkyneet punaiset sekä kuvien leopardikuvioiset.
Eräänä aamuna kaipasin bleiserin ja keinonahkahousujen komboon jotain särmää ja leopardinilkkurit toivatkin asuun juuri sen kaivatun lisän. En ollut lainkaan kaulakorutuulella, mutta yläosa kaipasi jotain tasapainotusta. Laatikoiden kätköistä löytyi vanha eläinkuosinen huivi, joka hoiti tuon puolen kuntoon.

Keinonahkahousut ovat edelleen yksi suosikkivaatteistani. Ne ovat todella mukavat päällä, joustavat puristamatta eivätkä hiosta lainkaan. Lisäksi eritavoin asustettuna ne sopivat niin työasuksi kuin vapaa-ajalle.
Viihtyisää viikonlopun jatkoa!
6 kommenttia:

 1. Todella hyvän näköinen asu! Minäkin kävin tänään kaupoilla mustan ja leopardin yhdistelmässä :)
  Ihanaa lauantai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Ihana asu, mäkin tykkään eläinkuosista pieninä ripauksina ja pienempinä pintoina.

  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pari eläinkuosista paitaa, mutta eniten minäkin tykkään käyttää kuosia yksityiskohdissa, kuten kengissä, vyössä, huivissa. Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 3. If you're trying hard to lose kilograms then you need to jump on this totally brand new custom keto diet.

  To create this keto diet service, licensed nutritionists, personal trainers, and cooks have united to develop keto meal plans that are productive, decent, price-efficient, and enjoyable.

  Since their launch in 2019, hundreds of individuals have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a certified keto diet can give.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones given by the keto diet.

  VastaaPoista
 4. Nyt on asu mun makuuni! Olet niin chic <3

  VastaaPoista