torstai 2. tammikuuta 2020

Shoppailupäivän asu


Aiemmin, kun olin töissä Helsingin keskustassa, Aleksin ja Espan liikkeisiin oli helppo piipahtaa kotimatkalla. Yleensä en mitään ostanut, mutta oli kamalan kiva ihan vain katsastaa kauppojen tarjontaa. Nykyisen työpaikan lähettyvillä ei kauppoja ole ja kotimatkan varrellekin houkutuksia ilmaantui vasta kauppakeskus Triplan avauduttua. Viime perjantaina pidin lomapäivän ja päätin pitkästä aikaa lähteä kunnon kauppakierrokselle. Keskustan sijaan päädyin uuteen Triplan kauppakeskukseen, jossa olin muutaman kerran käynyt täsmäiskuna "oikeilla asioilla". 
Reilun puolentoista tunnin kiertelyn jälkeen olin löytänyt parit housut, joita olin toivonut saavanikin. Hakusessa oli myös mekko, mutta mieleistä ei vielä löytynyt. Jos väri, kuosi ja malli muuten miellyttivät silmää, mekon pituus nousi esteeksi: monet nimittäin olivat lähes nilkkapituisia. Sinänsä pitkät hameet ja mekot ovat viehättäviä ja naisellisia, mutta en nyt kaipaa sellaista työasukseni. Mekko jäi siten vielä hankintalistalle.
Shoppailupäivän asu oli rennon mukava - farkut ja poolo. Mustan paidan seuraksi valitsin tekemäni paksun hopeisen ketjun, jonka punosta kutsutaan Tuplalenkki cordelliksi sekä sydänriipuksen. Hopeakorut, varsinkin mustaa taustaa vasten, ovat mielestäni vaikeimpia kuvauskohteita. Nytkään en monen yrittämisen jälkeenkään saanut korvakoruista tarkkaa kuvaa eikä niiden taottu pinta tule kuvassa esiin.
Mahtavaa alkanutta vuotta 2020!


1 kommentti:

  1. Olet aina niin tyylikäs. Sinulla on nyt kyllä aivan ihanat hiukset <3
    Kaikkea hyvää vuoteen 2020 sinulle <3

    VastaaPoista