tiistai 22. marraskuuta 2016

Tynnyrin piilotus

Sairaalasta kotiin päästyäni kuvittelin, että viikon lähes ravinnotta olon jälkeen paino olisi tippunut huikeasti. Seuraavana aamuna yllätyksekseni vaaka näytti kuitenkin +5 kg reilun viikon takaiseen lukemaan. Viisi kiloa lisää!!! Olinhan jo sairaalassa ajatellut, että nestettä oli kertynyt ympäri kehoa huomattava määrä, mutta silti vaakalukema oli iso yllätys. Tarkemmin peiliin tutkaillessa en enää ihmetellyt. Nilkat paksut ja jopa jalkapohjat tuntuivat hassuilta kävellessä, nakkisormiin eivät sormukset mahtuneet millään ja kasvotkin selkeästi "täyteläisemmät" kuin normaalisti. Suurin vaikutus näkyi kuitenkin vartalossa - sitä ei ollut. Keskivartalon paikalla oli tynnyri!

Kotioloissa asia ei niin haitannut, turvotus kyllä laskisi vähitellen. Hankalaksi asia muuttui viikonloppuna siinä vaiheessa, kun tarkoitus oli lähteä kodin ulkopuolelle. Farkkuja tai muita housuja oli turha edes ajatella vetävänsä päälle. Eivätkä puolihameet - edes kuminauhavyötäröllisenä - tulleet kysymykseenkään. Niinpä oli käännyttävä mekkovalikoiman puoleen.

Ohuen neulemekon sekä neuletakin yhdistelmä tuntui lopulta parhaimmalta vaihtoehdolta. Musta neuletakki oli kuitenkin sen verran kaponen, että kaipasin hiukkasen lisää peittävyyttä keskivartalolle. Valkoinen paitis hoiti tuon puolen samalla kun raikasti kokonaisuuden. Sain mielestäni tällä yhdistelmällä aika hyvin "tynnyrin" piiloon.

Asu oli niin mieleinen, että se toistui lähes samanlaisena seuraavana päivänä. Tuolloin vain vaihdoin valkoisen kauluspaidan pehmeään flanelliruutuun.Tilanne on onneksi muutamassa päivässä jo tasoittunut ja pahin turvotus on laskenut.

Harmaasta säästä huolimatta oikein mukavaa viikkoa!8 kommenttia:

 1. Sinä olet kekseliäs nainen! Todella kivan asun "taoit". Valkoisella paitapuserolla asu on juhlavampi ja ruudullisella arkisempi. Molemmat kokonaisuudet tosi kivannäköisiä.
  Näytät reippaalta ja hyvännäköiseltä vaikka iso operaatio on takana.
  Mukavaa viikkoa Belladonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Olo alkaa olla jo aika hyvä. Välillä pitää huilata, mutta paljon paremmin jo jaksaa.

   Poista
 2. No olipa sulla kokemus tuo sairaalareissu jälkimaininkeineen. Onneksi olet jo päässyt jaloille. Kivalta näyttää asut, molempien paitisten kanssa. Taidan kokeilla omalle "kokoaikapömpölle" myös! Ihanaa viikkoa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo sairaalareissu aikamoinen kokemus, mutta onneksi kaikki on nyt paremmin. Kerrospukeutuminen on mahtava juttu, sillä kun hyvin peitettyä paikkoja tarvittaessa.

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen asu. Jotenkin tuon flanellipaidan kanssa näyttää vielä paremmalta.
  Ihanaa tiistai-iltaa ja kiva nähdä, että voit jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutupaidan kanssa asu näyttää (ja tuntuikin) hippusen rennommalta.

   Poista
 4. Voi sua ihanaa, onneksi muuten ei ole tynnyriä ym. laisinkaan. Yhtä taiteilua tämä naisen elo, täälläkin tuota tynnyriä peitellään mukamas vaikka millä, mutta oikeasti kaikkihan sen tynnyrän näkee, hehe

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset varmaan ottaa liikaa paineita vatsamakkaroista tai muista ei-täydellisistä oman vartalon kohdista, joita sitten yritetään piilotella tavalla tai toisella. Hölmöä puuhaa sinänsä.

   Poista