maanantai 28. marraskuuta 2016

Uuden käsilaukun lumoissa


Eilisessä viikon huiput -tekstissä mainitsinkin lyhyesti uutukaisen käsilaukkuni. Tässä muutama lisäkuva hankinnastani, josta olen aivan innoissani.

Pidemmän aikaa olen tykännyt käyttää laukkuja, jotka mallinsa ja kokonsa puolesta sopivat käytettäväksi olan yli eli crossbodyna. Olen totaalisen kyllästynyt siihen, että aina on jompi kumpi käsistä varattu laukun kantamiseen ja varsinkin näin talvitakkiaikaan ärsyttää suunnattomasti, kun paksun takin tai liukkaan kankaan vuoksi laukku tipahtelee tuon tuosta olkapäältä. Ainoa ongelma on ollut se, että multa on puuttunut sopivan kokoinen laukku mustana. Sinisenä, viininpunaisena ja ruskeana niitä löytyy, mutta ne kun eivät aina sovi kaikkien asujen seuraksi. Toisinaan olen käyttänyt sitten vanhaa Adaxin laukkuani, mutta vaikka kokoonsa nähden siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa, on tilanteita, joissa se on aivan liian pieni. Esim. aurinkolasit koteloineen eivät siihen mahdu.
Hankintalistalla on siten jo jonkin aikaa ollut keskikokoinen laukku, joka on riittävän tilava, muttei kuitenkaan niin suuri, mitä monet vanhoista laukuistani ovat. Aina silloin tällöin olen piipahtanut laukkuhyllyjen lomassa etsimässä sopivaa, mutta sellainen ei ole sattunut silmiin ennen kuin nyt.
DKNYn laukku viehätti heti yksinkertaisen ja ryhdikkään mallinsa johdosta; pelkistetty malli, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Mulla on entuudestaan hyvin samantyyppinen laukku hieman suurempana ja kiiltonahkaisena.
Laukun etupuolella on vain pieni logo ja logoriipus, jonka saa pois ja takaosa on täysin koristeeton. Kivan lisän sen sijaan tuo tuplavetoketjut, jotka jakavat laukun kahteen osaan. Käytössä jo nyt kaksiosainen sisus on tuntunut oikein käytännölliseltä, sillä se helpottaa tavaroiden löytymistä laukun uumenista. Toisessa osassa pidän mm. lompakkoa, toisessa kulkee mukana meikkipussi ym. pikkutavaraa. Laukun pohjassa olevat metalliniitit ovat myös hyvät, sillä ne suojaavat kulumiselta ja likaantumiselta.
Vanhaan laukkuuni verrattuna kokoero ei ole suuren suuri, mutta silti ratkaiseva. Kiiltonahkainen laukku on liian leveä, jotta se tuntuisi miellyttävältä kantaa crossbodyna. Uusi sen sijaan "istuu" paikoilleen hyvin ja tuntuu miellyttävältä.
Parin päivän käytön jälkeen laukku vaikuttaa täydelliseltä. Parhaat löydöt tekee silloin, kun niitä ei etsimällä etsi!

Mukavaa maanantaita!7 kommenttia:

 1. Uusi laukkusi on kyllä kivan näköinen.
  Ihanaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin laukun klassisesta mallista, joka ei muodin muutoksista piittaa. Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Onnea uudesta laukusta! :-) Ja on kyllä nätti!

  VastaaPoista
 3. Kaunis. Ihanaa viikkoa uuden laukun kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Hauskan näköinen laukku. Klassinen ja silti aika moderni. Tuosta hankinnasta on varmasti iloa vuosiksi. Sama juttu täällä on crossbodyn kanssa. Se vaan on niin kätevää kun molemmat kädet ovat vapaana.

  VastaaPoista