perjantai 25. marraskuuta 2016

Mekko on pop edelleen

Kasvot, jalat ja sormet alkavat vähitellen olla normikunnossa, kun turvotus on laskenut. Vatsa pömpöttää vieläkin ja vaikka pönötystä ei olisikaan, ei tee yhtään mieli laittaa ylleen vaatetta, joka kiristää ja puristaa vyötäröltä painaen vatsaa tai tikkejä. Tähän tilanteeseen ei siis edelleenkään ole parempaa vaihtoehtoa kuin mekot.


Harmaan neulosmekon rinnalle toiseksi suosikiksi on noussut vartaloa imarteleva musta trikoomekko. Mekon etuosassa vinosti vyötärön yli kulkee poimutettu kangaskaistale ja sivussa on lisäksi rypytystä. Nämä yksityiskohdat hämäävät hyvin vyötärön mittasuhteita.Marraskuu on asukuvausten kannalta toivotonta aikaa. Keskiviikko, jolloin kuvat napattiin, oli niin pimeä päivä, ettei kotona oikein tahtonut löytää sopivaa kuvauspaikkaa. Kokeilimme lopulta kuvausta rappukäytävässämme. Ei ihan nappiin osunut valotus sielläkään ja esim. värit eivät toistuneet oikein: punaiselta näyttävä lasiriipus on oikeasti lähes neuletakin värinen eivätkä napit ja nilkkureiden koristeet hohda fosforin lailla. Enpä taida olla ainoa, joka pähkäilee saman ongelman kanssa.

Ihanaa perjantai-iltaa!
3 kommenttia:

 1. Näytät todella kauniilta!
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että nesteet on lähtenyt. Viininpunainen on niin kaunis syksy-ja talvisävy <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään käyttää viininpunaista muulloinkin, mutta varsinkin syksyisin se on ihan ehdoton syysväri. Muutamana syksynä olen vaihtanut olohuoneen tehosteväriksikin viininpunaisen.

   Poista