keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Fiilistelyä farkuissa


Jos pitäisi valita yksi vaatekappale, josta en luopuisi mistään hinnasta, kallistuisin ehdottomasti farkkujen puoleen. Olen niin farkkuihminen, että miltei tunnen vieroitusoireita, jos syystä tai toisesta en käytä farkkuja moneen päivään. Kaapista löytyykin farkkuja eri värisinä ja moneen menoon: on haalistuneita ja revittyjä huolettomaan vapaa-aikaan ja tummia siistejä toimistokelpoisiin asukokonaisuuksiin. Lisäksi mulla on maalla muutama pari, joita käytän siellä piha- ym. hommissa.
80-luvun lopulla esikoista odottaessani äitiysvaatteiden tilanne oli surkea. Ei ollut henkkamaukkaa tai muita ketjuliikkeitä, joista olisi saanut kivoja äitiysvaatteita saatika farkkuja kohtuu hintaan. Muutamassa harvasta erikoisliikkeistä olisi saattanut niitä löytyäkin, mutta en halunnut maksaa muutaman kuukauden vaatteesta moninkertaista hintaa. Vauvelin kanssa kotiuduttuani otinkin heti seuraavana päivänä tunnin irtioton ja tein täsmäiskun Tapiolaan farkkuostoksille. Voi että oli ihana vetää farkut jalkaan monen kuukauden jälkeen.

Viime viikkoisen mekottelun sekä sitä edeltäneen verkkari- ja pyjamajakson jälkeen pystyin lauantaina vihdoinkin lähes kolmen viikon tauon jälkeen käyttämään farkkuja. Mikä onni ja autuus!
Vaaleiden farkkujen hieman normaalia ohuempi kangas ja väljä malli olivat tarkoituksenmukaiset tikkejä ym. ajatellen. Rentojen housujen ja ribbipoolon vastapainona harmaa villakangasjakku skarppasi kokonaisuuden. Ihanan kotoisa ja "oman" oloinen asu, johon tykästyin niin, että se oli ylläni myös seuraavana päivänä.


Viihtyisää marraskuun viimeistä iltaa!5 kommenttia:

 1. Näytät oikein tyylikkäältä. Tykkään tuosta, miten olet kääntänyt farkkujen lahkeet.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös itse farkuista.
  Olet upeannäköinen noissa vaaleissa farkuissa. Olet hoikistunut ja paljon!
  Kaunis farkkulady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Turvotus on vihdoinkin laskenut lähes kokonaan, vatsasta tosin edelleen huomaan, etten ihan normikunnossa vielä ole. Muutama kilo taisi painoa pudota muutenkin. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihan nappi asu, farkut on jotenkin niin vaan parhaat ja kivat yhdistää tuollaiseen jakkuun ja nilkkureihin. Rento ja kaunis asu<3

  VastaaPoista