maanantai 15. lokakuuta 2018

Kittiä syksyisesti


Yksi syksyn mukavimpia juttuja on se, kun voi ottaa käyttöön neuleet ja nilkkurit. Varsinkin tänä vuonna, pitkän helle- ja lämpöjakson jälkeen, neuleet ovat tuntuneet tavallistakin kivemmilta. Kaikista paksuimmat ja lämpimimmät odottavat vielä kylmiä syysilmoja, mutta puuvillaisia sekä ohuita merino- tai kashmirpaitoja olen käyttänyt ahkerasti. Töihin yhdistän neuleen pariksi hameen tai kangashousut, vapaa-ajalla alaosana on useimmiten farkut.
Kun jokin aika sitten keräsin kesävaatteet talvisäilöön, lisäsin pinoon tapani mukaan myös kaikki vaaleat housut. Viime hetkellä vedin niistä kuitenkin pois parit kappaleet eläen toivossa, että käyttäisin niitä myös kesäkauden ulkopuolella. Viikko sitten lauantaina innostuinkin antamaan kitin värisille, kesävaatteeksi mieltämilleni housuille lisäaikaa yhdistämällä niihin syksyisempiä elementtejä. Housujen värinen puuvillaneule, mustat nilkkurit, kaulahuivi sekä bikertakki muodostivat täydellisesti alkusyksyyn sopivan kombinaation. Asua täydensivät kaksiosainen musta-harmaa pikkulaukku sekä koruvarastosta löytynyt nahkainen rannekoru, jossa toistuvat samat värit.


Lopuksi vielä toinenkin esimerkki neuleen ja nahkatakin kombinaatiosta, joka on noussut viime viikonloppuina suosikkiyhdistelmäkseni. Myös eilen sellainen oli ylläni jälleen kerran, joskin nyt valitsin kitin värisen neuleen sijaan luonnonvalkoista.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuo kitti syksyyn 💛 Ja upea nahkatakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Tykkään kitin harmaaseen vivahtavasta sävystä. Pitäisi useammin käyttää kitin väriä myös myöhemmin syksyllä tai talvella.

   Poista
 2. Upea tuo viimeinen asukokonaisuus. Itse tykkään nyt syksyllä kun pääsee käyttämään kaikkia kaulahuiveja :)
  Ihanaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivit ovatkin ihan huippuihania! Itsekin käytän niitä taas päivittäin.

   Poista
 3. Toi vaalea kokonaisuus, aivan ihana! Niin erilainen kuin monet syyskokonaisuudet yleensä, upea! <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Olen yleensä turhan rajoittunut käyttämään vaaleita housuja ja kokonaisuuksia kesäkauden ulkopuolella. Nyt toivon, että kitin myötä kokeilu jatkuu...

   Poista