keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Eläinkuosia

Loiko maanantaina satanut ensilumi teille lainkaan jouluista tunnelmaa? Tai eihän tuo meteorologien mukaan vielä ollut oikeastaan mikään ensilumi, mutta minä olin sen johdosta koko maanantain aivan joulu- ja talvifiiliksissä. Tunne tosin katosi tiistaiaamuun mennessä, kun lumesta ei ollut kuin rippeet jäljellä. Mutta kylläpä vaan aloin esim. ensimmäistä kertaa tänä syksynä pohtia, minkälaisia joulukortteja teen ja eilisellä kauppareissulla tulin jopa ostaneeksi hieman materiaalia niitä varten.
Toisaalta olen iloinen, että lumivaippa ei vielä tullut jäädäkseen. Minusta ei löydy niin paljoa talvi-ihmistä, että jaksaisin innostua lokakuun lopusta kevääseen saakka kestävästä viiden kuukauden mittaisesta lumijaksosta. Arvostan suuresti neljää vuodenaikaamme, ja mieluummin koen syksyn syksynä, vaikka ankea harmaus ei aina kovin mieltä ylentävältä tunnukaan. Ja minusta on oikein mukavaa, että vielä voin käyttää ohutpohjaisia syyskenkiä tai -nilkkureita kunnon talvijalkineiden sijaan eikä vielä tarvitse ottaa käyttöön niitä kaikista paksuimpia takkeja tai neuleitakaan. Kuvien asu sen sijaan on sellainen, jota uskon käyttäväni monesti myös tulevan talven aikana.Viime perjantaina kaipasin päälleni jotain mukavaa ja lämmintä. Töissä ei ollut tiedossa mitään sellaista tapahtumaa, joka olisi vaatinut muodollisempaa pukeutumista, joten pystyin valitsemaan ylleni suht rennon asun. Niinpä päädyin jälleen kerran keinonahkaisiin housuihin, joiden pariksi valitsin leopardikuosisen Soyaconceptin puseron. Paidan ja housujen tummanpuhuvaan yleisilmeeseen vaalea puuvillainen neuletakki toi sopivasti raikkautta.
Paidan ostin tänä syksynä ja olen kovasti tykästynyt siihen. Mustan bleiserin kanssa se istuu mainiosti asialliseen kokonaisuuteen, mutta aivan yhtä hyvin se käy rennomman asun osaksi. Perjantainen asu oli niin miellyttävä, että niissä suunnistin myös lauantaina kirjamessuille. Olen vuosien mittaan tottunut siihen, että työ- ja vapaa-ajanasut poikkeavat toisistaan. Nyt tuntuukin ihan oudolta, kun samat vaatteet ja vaateyhdistelmät soveltuvat molempiin.Lokakuu hurahti ohi ja huomenna vaihtuu jälleen kuukausi. Hyvää marraskuuta kaikille!8 kommenttia:

 1. Eläinkuosit on kivoja:) Antaa pikantin säväyksen muuten pelkistettyyn lookiin:) Kiva kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin on. Tuo esim. asialliseen toimistolookiin vähän särmää.

   Poista
 2. Sopivasti eläinkuosia minunkin makuun. Näytät aina niin tyylikkäältä.
  Mukavaa marraskuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästä varpaisiin eläinkuosissa ei ole mun juttu, mutta pienessä määrin se on tosi kiva.

   Poista
 3. Tyylikäs kuosi ja kiva neuletakki!
  Ihanaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä syksynä olen innostunut käyttämään jo muutaman vuoden vanhaa neuletakkia enemmänkin.

   Poista
 4. Mahtava noiden housujen kanssa ja hei tuolla asulla voi mennä kyllä minne vaan, niin töihin, arkeen kuin vähän bilettämäänkin.

  Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista