tiistai 23. lokakuuta 2018

Syksyn luottoasu - bleiseri ja rennot housut


Syksy on ollut upean värikylläinen ja viime viikkoina lähitienoon puut ja pensaat ovat toimineet hienoina puitteina asukuvissa. Parkkialueen villiviinin edessäkin on kuvattu useampikin otos. Nyt tuulet ovat riipineet sen lähes lehdettömäksi, mutta pari viikkoa sitten se loisti vielä hehkuvana punaisen ja oranssin sävyjä. Hieno tausta musta-harmaalle asulle! Neuleiden ohella ruutubleiserit ovat olleet alkusyksyn suosikkejani ja jälleen kerran yhdistin jakkuun rentoakin rennommat housut. Vastaavaa yhdistelmää olen käyttänyt niin usein, että sitä voisi kutsua tämän syksyn luottoasukseni. Tällä kertaa yleisvaikutelmaan toi ripauksen hempeyttä paidan pitsinen yläosa toi.
   
Niin kevään korvalla kuin syksyisinkin vuodenaikojen etenemisen huomaa parhaiten, kun viikonloppujen jälkeen palaa arkirytmiin. Jo jonkin aikaa aamuisin töihin lähtiessä on ollut pimeää, mutta tällä viikolla päivän lyhenemisen on huomannut todella konkreettisesti. Tänään olin töissä vain hieman normaalia pidempään, mutta niin vain hämärä alkoi laskeutua ja katuvalot syttyivät jo kotimatkani aikana. Tajuntaan jysähti ymmärrys, että tästä eteenpäin muutaman kuukauden ajan on pimeää niin töihin mennessä kuin kotiin saapuessakin. Onneksi pimeistä illoista voi löytää monta hyvääkin puolta: vaikkapa, että kynttilöillä ja tuikuilla saa luotua kodikkaan lämpöisen tunnelman ja että pian saa etsiä kausivaloja iltojen ja parvekkeen piristeeksi!

Kivaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kiva asu taas kerran, housut pukevat sinua tosi hyvin.
  Kyllä vaan osaakin olla pimeää ulkosalla, onneksi on kynttilät ja villasukat aina kotona odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Villasukat ovatkin ihan must-juttu, ne on laitettava heti kotiin tultua jalkaan.

   Poista
 2. Hyvännäköinen asu. Pitsiä ja ruutua on just! Tykkään tuosta glencheck - ruudusta takissasi. Ja housut pukevat sinua.
  Mukavaa lokakuun loppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsi ja ruutu ovat molemmat kestosuosikkejani. Enpäs tiennytkään, että bleiserin ruutu on glen checkiä, kiitti vinkistä!

   Poista
 3. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja just täydelliset farkut. <3 Sulla on niin hoikat sääret.

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia, vaikka epäilen, että farkkujen epätasainen väritys hämää.

   Poista