keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Tehosteena punaiset asusteet


Viime viikolla iski punainen villitys, kun kolmena aamuna valitsin ylleni jotain punaista: yhtenä päivänä asuun kuului kokopunainen paita, toisena punavalkoista raitaa. Torstain asu koostui klassisesta farkut, valkoinen paita ja musta bleiseri -yhdistelmästä, jota höystivät punaiset asusteet. Ne toimivat kivasti kokonaisuuden piristeenä. Pitäisi oikeastaan vielä useammin lisätä asuun vaikka pienikin punainen yksityiskohta tehosteeksi.Bleiseri on aina kuulunut vaatekaappini peruspilareihin. Vaikka läheskään aina jakun sisältävät asut eivät päädy kuviin asti, niitä on täällä blogissakin näkynyt ylläni erittäin usein. Jakun käytössä oli poikkeuksellisen pitkä tauko, kun en koko kesänä pitänyt niitä kertaakaan. Nyt syksyn tullen olen jälleen innostunut niistä ja harva se päivä skarppaan asun bleiserillä.
Mukavaa iltaa!

4 kommenttia:

 1. Punainen on kiva piristys. Punaiset kengät ovat piste iin päälle 😊

  VastaaPoista
 2. Kivoja punaisia yksityiskohtia. Sullahan alkaa olla pitkä tukka <3

  VastaaPoista
 3. Samaa huomasin kuin Outi, hiukset on kasvanut! :) Kivasti raikastaa punainen näissä kuvissa! Itsekin kaivoin eilen punaisen laukun käyttöön dinnerille tyttöjen kanssa, ja oliko sitten punainen laukku vai valkoinen viini, mutta kyllä oli pirteä ilta :D Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Kiva asu, tuli ihan hinku etsiä itsellekin päälle jotain punaista! Erityisesti tykkään tuossa yhdistelmässä noiden farkkujen väristä yhdistettynä punaiseen.

  VastaaPoista