keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Elokuun huiput

Palataanpa näin syyskuun alkajaisiksi vielä elokuun parhaisiin paloihin ja tunnelmiin. Elokuussa...

... tartuin pitkästä aikaa hopeatyökaluihin ja valmistin pari riipusta. Kummityttö sai rippilahjaksi ristin ja rusettiriipuksen valmistin tilaustyönä, molemmat omaa suunnitteluani. Herttainen nuori nainen oli googlettanut rusettikoruja ja törmännyt jossain netin syövereissä tekemiini koruihini. Hän oli ihastunut rusettisettiin ja tilasi niistä kaulakorun itselleen.... kaivoin pitkästä aikaa esiin myös villalangat ja puikot. Mies tykkää käyttää landella vihreitä maastokuviollisia housuja ja halusi niiden väreihin sopivat villasukat. Vihreä ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta sitä saa, mitä tilaa.


... kävimme maalla. Puolessa väliä kuuta sää oli kesäisen lämmin ja järvivesikin yli 20 astetta. Puskat notkuivat viinimarjoja.
... päiväreissun Tallinnaan. Siellä kävelin pitkin vanhankaupungin katuja nenä pystyssä, kun ihastelin vanhojen talojen, kattojen ja tuuliviirien kauneutta.

... söimme hyvin usein ulkona - kirjaimellisesti. Lämpimien säiden johdosta en malttanut keskittyä keittiöhommiin, vaan sen sijaan kävimme picniceillä tai söimme ravintoloiden terasseilla.... maistelin herkkudrinksuja
... vietin työkavereiden kanssa tyhy-päivää Helsingin edustalla purjelaiva Astridilla.


Hauskaa loppuviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Upeita riipuksia olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 2. Onpas todella kaunis risti. Todella kaunis ja vähän erilainen. Upea.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat korut olet tehnyt, olet hurjan taitava. Ihania elokuisia kuvia <3
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo rusetti. Ilman noita keskiosia se olisi melkein äärettömän merkki, sellaista korua olen etsinyt. Lähinnä rannekorua tai sormusta, riipuskin olisi kyllä ihan kiva! Ihania ruoka-annoksia. Joskus ulkona syöminen on sen arvoista!

  VastaaPoista