sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viikon 8 huiput

Pari yötä ja olemme jo kevätkuukaudessa!!! Mun kulunut viikko on sujunut jo nyt totaalisen keväisissä fiiliksissä ja viikonlopun upean aurinkoinen sää ja talitinttien viserrys on vain lisännyt tätä tunnelmaa. Vaikka välillä satoi lunta ja räntää ja pieni flunssan poikanen on vaivannut enemmän tai vähemmän koko viikon ajan, mieliala on ollut kevyt ja virkeä. Olen kuin talvihorroksesta herännyt ja tämä näkyy monessa asiassa ja toiminnassani.

Viluvarpaani saavat vielä toistaiseksi pysytellä talvikengissä, mutta muuten kevätfiilikset alkavat näkyä myös vaatevalinnoissa ja pukeutumisessa. Pastellisävyjen lisäksi takuuvarma kevään merkki mulle on se, kun kaivan kaappien uumenista raitapaidat ja farkkutakit ja tummien päällysvaatteiden sijaan valitsen mieluummin vaaleita takkeja ja asusteita. Farkkutakilla en nyt sentään vielä tarkene ulkona, mutta raitapaidan kanssa se on kiva kombinaatio "sisävaatteena".

Valon määrä on lisääntynyt huikeasti ja ajatelkaapa, päivän pituus on jo yli kymmenen tuntia! Aamuisin herääminen on helpompaa ja kun eräänä iltana tällä viikolla olin kävelyllä, oli ihanaa huomata, että vaikka kello läheni kuutta, ei ollutkaan vielä pilkkopimeää.
Tykkään muuttaa olohuoneen ilmettä vaihtamalla vuodenaikojen mukaan sohvatyynyjen, torkkupeittojen ym. väriä. Joulua lukuun ottamatta olohuone on ollut syksyn ja talven ajan mustavalkoinen ja tänään oli aika siirtää olohuone kevätkauteen. Viime kesänä tehostevärinä oli vaaleanpunainen ja sen perään haikailin nytkin. Lopulta päädyin kuitenkin turkoosiin, katsotaan sitten lähempänä kesää, josko väri vaihtuisi uudemman kerran.

Parvekeruukkujen talvi-istutukset saavat vielä toistaiseksi olla paikoillaan, mutta ripauksen kevättä kaipasin kuitenkin jo parvekkeellekin. Niinpä vuoden ensimmäinen ruukkunarsissi löysi paikkansa pikkupöydältä. Ennen pääsiäistä täytyy istuttaa jokunen narsissi ja helmililja myös suuriin ruukkuihin.

Hyvää karkauspäivää!
4 kommenttia:

 1. Sinusta kuva kaupungilla on aivan upea! Ihanat vaatteet, mahtava tyyli.
  Kivaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Että olet tyylikäs ja tuo harmaa takki on niin kaunis! Ihanaa myös, kun tuikut ovat aina väriteeman mukaisia. <3 Upeaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on aleostos ja otin sen vasta nyt käyttöön. Kivaa vaihtelua itselle tuollainen vaalean harmaa. Upeaa viikkoa myös sulle!

   Poista