tiistai 23. helmikuuta 2016

Kanervan sävyjä



Perjantain asu koostui kuvissakin lukuisat kerrat esiintyneistä mustista housuista ja valkoisesta neuleesta. Nilkkureiden ja shaalin avulla sain perussettiin helpolla tavalla vaihtelua ja ilmettä.

Kanervan väriset mokkanilkkurit ostin tammikuussa Tallinnan alennusmyynneistä. Paksun, vain muutaman sentin korkuisen koron johdosta kenkä on mukava jalassa ja malli on kivan siro myös hameen kanssa pidettäväksi. Olen ollut oikein tyytyväinen hankintaani.







Hartioille kietaisin kaapista löytyneen neuleshaalin, joka on väriltään samaa sävyä kuin nilkkurit. Jotta se pysyisi paremmin paikoillaan, kiinnitin huivin toisesta reunastaan rintamukseen. Sulka-rintaneula on Design Airi Hietalan upeaa mallistoa. Se on valmistettu värjätystä pergamentista ja hopeasta.





Kivaa viikon jatkoa!




12 kommenttia:

 1. Vau... Niin upeat kengät ja täydellisesti siihen sopiva huivi. Sä taidat mennä kyllä mun ohi asusteiden määrässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä taidat ihanine huiveinesi ym. mennä edelle :), vaikka kyllä mulla aika hyvä kokoelma on asusteita kertynyt.

   Poista
 2. Ihasti sun kasvot hehkuu kanervan väriä vasten.
  Kaunista viikkoa Belladonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, monet punaisen eri sävyt siniseen taittuvina ovat mulle sopivia.

   Poista
 3. Oi, miten herkulliselta tuo kanervan väri näyttää päälläsi! (saako väristä sanoa herkullinen). Ja samoin nuo upeat nilkkurit. Kerrassaan kauniit!
  Hyvää viikkoa, Belladonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Nilkkureista tykkään itsekin tosi paljon.

   Poista
 4. Hei! Erittäin hyvä väri sinulle. Aikaisemmassa kommentissani toivoin näkeväni luumun sävyjä sinulla. Tämä väri on ihan TOP. Neulehuivi on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuija, mulla aika vähän luumun sävyjä, yksi neule, paitis ym. pientä saattaa löytyä, mutta käytän aika harvoin niitä.

   Poista
 5. Kauniin kanervaiset nilkkurit ja huivi :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset sinulle! Asu näyttää todella hyvälle ja sulka pisteenä iin päällä. Jaoin blogisi sivullani. Kiitokset vielä tapaamisesta Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos itsellesi, koru on aivan ihana. Laitan sähköpostia.

   Poista