torstai 25. helmikuuta 2016

Vaaleansininen alkuviikko

Sunnuntaina kävin läpi vaaleansinisiä vaatteita valitessani suunnitteilla olevaan kaulanauhaan makeanvedenhelmiä, jotka olisivat sävyltään yhteensopivia mahdollisimman monen vaatteen kanssa. Tästä taisi lähteä innostus alkuviikon pukeutumiseen, sillä maanantaina ylläni oli vaaleansininen neule, tiistain valinta oli samanvärinen kauluspaita.
Mulla käy usein niin, että asun valinta on varsinainen domino-ilmiö: alkusysäyksenä toimii jokin vaate, koru, väri, kengät tms., josta lähtee ajatus sen kanssa pidettävään asusteeseen tai vaatteeseen. Se sitten puolestaan inspiroi seuraavaan valintaan. Lauantaina kerroin, kuinka korun vuoksi päädyin tietyn väriseen t-paitaan ja sen myötä tiettyyn huiviin ja yksi huivin väreistä vaikutti neuletakin valintaan.

Tässä kokonaisuudessa halusin vaaleansinisen paidan kanssa edellisiltana valmistuneet helmet. Kaulanauhojen tummimpiin helmiin sopi kivasti taupen värinen jakku. Kauluspaidan ja jakun vastapainoksi kaipasin kokonaisuuteen ripauksen rentoutta, jonka sain farkuilla. Kapeiden farkkujen seuraksi halusin korolliset nilkkurit ja jalkaan päätyivät aleostosnilkkurit, jotka väriltään sopivat jakun väriin milteipä paremmin kuin mustat. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta oikeasti valintoihin ei montaa minuuttia mennyt.

Ei tuo asuvalinta aina näin helppoa ole, vaan aika usein on tilanne, ettei kaapista löydy mitään päällepantavaa.
Vaaleansininen alkuviikko johti muihinkin pastellisävyihin tämän viikon asuissa, niistä kuvia jossain vaiheessa myöhemmin.

Upeaa loppuviikkoa!


7 kommenttia:

 1. Kauniisti taas helmet sointuvat asuun just eikä melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun itse tekee, saa mitä tarvitsee :). Sama koskee kaikkia kädentöitä, niin kuin upeine askarteluinesi tiedätkin

   Poista
 2. Olipa kauniin siniset helmet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli, nyt on ollut pitkästä aikaa helmikausi meneillään. Sitäkin se kevään tulo tekee

   Poista
 3. Kaunista ja ihana kun täällä aina kukatkin istuu viikon väriteemaan. Noh vaaleansininenhän on punaisen, sinisen ja valkoisen kanssa lempivärejä!

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista