tiistai 16. helmikuuta 2016

Huivilla ja turkisliivillä ilmettä asuun


Toissapäivänä jaoin tunnelmia talvilomastamme. Oheiset kuvat otettiin Rukalla eräänä iltana, kun olimme lähdössä syömään.

Laskettelukohteissa pukeutuminen päivälliselle tai illalliselle on useimmiten rentoa. Viikonloppuisin näkee myös vähän "parempia" asuja, mutta arkisin farkut yhdistettynä paitaan tai neuleeseen on yleisin näky. Onpa päivällisellä monesti porukkaa, joka on tullut suoraan rinteistä laskettelupuvuissa ja monoissa.

Itseäni peilatessa ja huivia asetellessa kiittelin itseäni, että olin pakannut sekä turkisliivin että silkkihuivin mukaan. Ne molemmat ovat täydellisiä matka-asusteita: eivät vie tilaa tai paina juuri mitään laukussa, eivät rypisty, niillä saa kätevästi ilmettä asuun kuin asuun ja kaiken kukkuraksi lämmittävät sopivasti. Tavallinen, tylsä perusneule näytti ihan toiselta, kun lisäsin sen päälle liivin ja kietaisin kaulaan huivin.Valotus ei ollut paras mahdollinen, mutta kuvista saa jonkinmoisen näkemyksen asustani. On muuten ihanaa, kun päivä on pidentynyt niin, että luonnon valo riittää vielä viiden maissakin asukuvien ottamiseen.

Aurinkoisia päiviä!


1 kommentti: