torstai 4. joulukuuta 2014

Puuterineule

Monen päivän mustapainotteisten asujen jälkeen olen tällä viikolla pukeutunut vaaleampiin sävyihin. No joo, tänään tosin oli musta neule vaalean hameen seurana, mutta muuten koko alkuviikon ajan olen valinnut päälleni jotain muuta. Varsinkin pastellisävyt ovat vetäneet puoleensa.

Maanantaina ylläni oli parisen viikkoa sitten Tallinnasta ostamani puuterin sävyinen neule. Se on kiva yhdistettynä farkkuihin, kapeisiin mustiin housuihin tai kapeaan hameeseen. Nyt kuitenkin valitsin sen seuraksi harmaat housut, joten kokonaisuus pysyi vaaleahkona.


Puseron nähtyäni ihastuin heti sen hennon vaaleanpunaiseen sävyyn ja kaula-aukon pieneen pitsikolmioon. En halunnut viedä koruilla huomioita tuosta kauniista kuviosta, joten valitsin kaulaan ja korviin yksinkertaiset helmikorut, jotka ovat samaa sävyä kuin puserossa.


Puseron etuosakin on kaunis, mutta varsinainen juju on selkäpuolella. Sen nähtyäni pusero olikin ihan pakko ostaa. Selässä nimittäin on vetoketjulla rajattu pitsineulos, joka on mielestäni aivan ihana yksityiskohta. Sen kruunaa pieni herttainen rusetti vetoketjun vetimenä.

Tätä puseroa ei todellakaan voi peittää jakun tai neuleen alle!


Mukavaa illan jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Todella kiva tuo selkäosa ! ja värikin on ihanan naisellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on tosiaan aika hempeä, vaihteeksi ihan kiva.

      Poista