perjantai 26. joulukuuta 2014

Otteita joulun ajasta

Joulu alkaa olla pikkuhiljaa ohi ja toivottavasti teillä on ollut yhtä mukavat ja rentouttavat pyhäpäivät kuin itselläni. Jouluaattoa vietimme vähän suuremmalla porukalla, kun saimme kaikki neljä "lastamme", äitini miesystävineen sekä isäni meille joulun viettoon. Rakkaiden läheisten kanssa oli jälleen ihana nauttia joulusta. Vanhemmat lähtivät illan päätteeksi koteihinsa, mutta oli aivan mahtavaa, kun kerrankin koko pesueemme eli tyttäreni ja Puuhiksen pojat jäivät yöksi luoksemme. Herkkuja napsien ja leffaa katsoen nautimme yhdessäolosta myöhään yöhön.Joulu on yksi niistä vuoden juhlista, jolloin kaivan esiin pellavat, pöytähopeat ja kristallit. Ne luovat osaltaan tunnelmaa päivälliselle ja saavat juhlan tuntumaan juhlalta. Aattona joulupöydän ääreen kokoontui yhdeksän henkilöä ja vaikka joulupäivän iltana nautimme illallisen rauhassa kahden kesken, oli kiva kattaa pöytä kauniisti myös meille. Kalapöydän antimet tuntuvat maistuvan vuosi vuodelta herkullisemmilta ja kinkku, laatikot ym. herkut jäävät vähemmälle. No joo, tulihan sitä taas syötyä enemmän kuin olisi ollut tarvetta, mutta onneksi ylenpalttiselta jouluähkyltä sentään säästyin.


Tänään oli loistava sää ja parin asteen pakkanen sekä auringon pilkahtelu loivat upeat puitteet ulkoilulle. Minäkin lähdin ulkoiluttamaan ja testaamaan lahjaksi saamaani Polarin aktiivisuusranneketta. Syksyn mittaan reippailu on jäänyt hieman liian vähäiseksi, mutta uuden "orjapiiskurin" siivittämänä kuntoilu saa uutta pontta. Eipä taida tänään vielä tavoite täyttyä, mutta pannaan asia sen piikkiin, että otin rannekkeen käyttöön vasta päivällä : ).  Huomenna on tsempattava enemmän.
Omaan joulunviettooni kuuluu ehdottomasti lukeminen ja herkuttelu (=suklaa) ja lapsesta lähtien olen saanut joka joulu lahjaksi vähintään yhden kirjan. Vanhempani, Puuhis ja tyttäreni tietävät, että mielestäni joulu ei ole joulu ilman uutta kirjaa ja suklaata. He pitävät kiinni toiveperinteestäni ja saankin ainakin joltain - usein useammalta - heistä lahjaksi kirjapaketin. Tänä vuonna lahjakirjoista tartuin ensimmäisenä tytseiltä saamaani dekkariin. Reippaan kävelyn jälkeen oli aika nautinnolliseen lukuhetkeen kirjan, suklaan ja glögin parissa.


Rauhallista tapaninpäivän iltaa!


10 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Aktiiviisuusranneke on NIIN paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranneke varmasti "potkii" liikkeelle. Odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää.

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja Onnea aktivuusrannekkeelle!
  Se on siitä kiva, että siihen jää koukkuun ja omaa edistymistä on kiva seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ranneke innostaa liikkumaan enemmän, ja on tosiaan mielenkiintoista nähdä edistymisensä.

   Poista
 3. Kauniin tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aika on niin ihanan tunnelmallista, ja se välittyy kuvissakin.

   Poista
 4. Kiva, kun löysin blogisi, sillä aikuisen naisen blogeja ei niin kovin paljoa ole. Aktiivisuusranneke voisi olla hyvä juttu meikäläisellekin, niin näkisi paljonko sitä päviän aikana tulee oikein heiluttua.
  Klikkauduin jäseneksi, sillä pidän blogistasi. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, Siellä muoti, sisustus, käsityöt ja kosmetiikka näyttelevät pääroolia. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijoiden joukkoon, hienoa kun löysit tänne. Täytyypä käydä vastavierailulla saman tien.

   Poista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia Belladonna.. <3 Ja uudempaan postaukseen unhoitin kirjoittaa, etten malta odottaa kellopostausta. :)

  Kauniita unosia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ehtiä kirjoittaa tekstin tällä viikolla, kuvia olisi iso ksa, täytyy yrittää karsia. Öitä!

   Poista