sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Raitaneule

Ihana fiilis, kun on saanut viikonloppuna joulusiivouksen pääosin tehtyä. Huomiseksi jää vain viimeistelyt, jonka jälkeen voikin sitten keskittyä kivoihin pikkupuuhasteluihin: lahjojen paperoimiseen, loppujen koristeiden asetteluun, kukka-asetelman tekemiseen, torttujen paistoon jne.
Joululaatikot ostan joskus valmiina, mutta tänä vuonna innostuin parin vuoden tauon jälkeen tekemään ne itse. Mulla oli monen vuoden ajan tapana valmistaa laatikot itsenäisyyspäivänä, jolloin päivällä oli hyvää luppoaikaa ja laatikoiden muhiessa uunissa oli mukava vaikkapa lueskella tai käydä lenkillä. Nyt tein laatikoita tällä viikolla iltaisin, hyvinhän se kävi näinkin.

Kesken jouluvalmisteluiden oli tänään käytettävä tilaisuus hyväksi ja ottaa asukuvat ulkona. Huomenna on talvipäivänseisaus ja päivä alkaakin taas sitten pidentyä! Kohta kuvia voikin taas ottaa useammin ulkona.
Lunta tuprutti ja maa oli jo ohuen lumikerroksen peitossa, kuvista ei sitä tosin huomaa. Olisihan se mukavaa, jos täällä etelässäkin olisi valkea joulu.


Mulla on tapana ripustaa työhuoneen kulmaikkunoiden eteen "jouluoksa", johon valojen lisäksi kiinnitän muutaman koristeen. Kiinnitykseen käytän siimaa ja oksa näyttääkin siltä kuin leijuisi ilmassa.Hyvää sunnuntai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Vaalea vaatetus kuin lupaus pitenevistä päivistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamupäivän auringonpilkahdukset inspiroivat vaaleaan asuunkin.

   Poista
 2. Kaunis asu. Ihana katseenvangitsija on tuo sun jouluoksasi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja kiva koriste :) Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis pusero!
  Ja tuo jouluoksa on hieno - taidanpa laittaa tulevien joulujen ideavarastoon - tälle joululle ei enää ehdi, sillä meillä eivät valmistelut ole ollenkaan vielä teidän tasolla;)
  Hyvää joulunaikaa sinne!

  VastaaPoista
 5. Oi kun kaunis neule! Kokonaisuus on tosi nätti ja sopii sulle hyvin.

  Jouluoksan idea on hieno! Pidän tämän mielessä, meillä kaipasi olohuone ehkä hieman koristetta lisää :)

  VastaaPoista