perjantai 19. joulukuuta 2014

Grafiitinharmaata

Viikko on hujahtanut hurjaa vauhtia ja välillä olen ihan oikeasti joutunut pohtimaan, mikä viikonpäivä onkaan menossa. Aivot kun eivät millään meinaa uskoa, että päivien ja iltojen tohinoissa arkipäivät ovat soluneet vauhdilla eteenpäin.
Joulun valmistelut ovat hyvällä mallilla ja vaikka osa lahjoista on edelleen hankkimatta, ostetut lahjat paketoimatta, siivous edessä päin ja paljon muuta tekemättä, joulustressi ei ole iskenyt. Fiilis on älyttömän rento ja mukava. Huomisenkin aion viettää kaupungilla käyden mm. Senaatintorin Tuomaanmarkkinoilla. Tehtävät ja asiat hoituvat ajallaan....

Asuissa loppuviikon teema on ollut harmaa, harmaa ja harmaa. Tänään grafiitinharmaa asukokonaisuus koostui talvisesta villakangasjakusta ja harmaista housuista, jotka ovat kesäinen löytöni Soya Conceptin mallikappalemyynnistä. Ostin tuolloin harmaiden lisäksi siniset kapeat housut, jotka olivat mm. edellisen postauksen kuvissa. En ole aiemmin käyttänyt Soyan housuja, mutta ainakin nämä sopivat hyvin vartalolleni. Ne istuvat hyvin, tuntuvat päällä mukavilta ja vyötärönauha on riittävän napakka. Aika näyttää, miten ne kestävät kulutusta ja pesua. Lisäksi housujen suora lahje tuntuu kivalta vaihtoehdolta usein käyttämilleni kapeille malleille.

Massiivinen harmaaksi käsitelty ketjukoru sopii tyylillisesti jakun rouheaan kuosiin ja korvakoruiksi riittivät pienet napit.Tunnelmallista joulunalusviikonloppua!10 kommenttia:

 1. Kiva, että stressi ei ole päässyt luoksesi. Tykkään tuosta sun rennosta asustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna olen jotenkin onnistunut ottamaan asiat rennosti, parempi fiilis itselläkin, kun ei turhia stressaa.

   Poista
 2. Harmaa on vaan niin kaunis väri ja täydellinen tähän vuodenaikaan. Niin kaunis tunnelma kodissasikin näkyy taustalla. <3 Ihanaa joulunaikaa Belladonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punavalkoinen on tänä vuonna olohuoneen jouluväritys. Joulun jälkeinen tehosteväri on mietinnässä.

   Poista
 3. Näpsä toimistoasu, harmaa on kiva myös jakuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on yksi suosikkiväreistäni jakuissa(kin). Helppo yhdistää muihin väreihin ja asiallinen.

   Poista
 4. Tyylikäs asukokonaisuus, tuo kaulakoru on
  piste iin päälle!

  Tunnelmallista joulunaikaa Belladonna <3

  VastaaPoista
 5. Graffitinharmaa on kiva vaihtoehto mustalle, tumma ja vakuuttava, mutta ei kuitenkaan niin kova kuin musta. On jo aiemmin pitänyt sanoa, että kiva, kun olet antanut kasvot itsellesi :) Stressittömyyttä on ilmassa, ensimmäistä kertaa vuosiin joulu ei aiheuta hyperventilaatiota tai muntäytyy-fiilistä, hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen samaa mieltä kanssasi, harmaa on monesti yhtä kätevä, mutta pehmeämpi vaihtoehto mustalle.

   Poista