keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Mustavalkoista viime viikolta


Näissä kuvissa vielä otoksia yhdestä viime viikkoisesta mustavalkoisesta asusta. Musta hame ja mustat housut, nehän olivat tuolloin suosikkivaatteeni ja näitä housujakin taisin käyttää parinakin päivänä.

Kauluspaidan sijaan valitsin jakun alle 3/4-hihaisen puseron. Etuosassa on laskokset, jotka tuovat mukavaa väljyyttä puseroon. Lisäksi laskostus pehmentää kokonaisuutta eikä asu ole liian virallinen mustasta jakusta ja suorista housuista huolimatta.

Ostin joku aika sitten KoneHelsingin valkoisen kynsilakan ja kokeilin sitä vasta nyt ensimmäistä kertaa. Valkoisia lakkoja mulla on ollut lukuisia, mutta tämä kyseinen osoittautui todella valkoiseksi ja muistutti peittävyydeltään ennemminkin maalia kuin kynsilakkaa. Lakka kesti aika hyvin kynsissä, kerran taisin viikon aikana paikkailla pieniä kulumia kynsien päissä. Jos kaipaat kynsiisi huomioita herättävän valkoisen sävyn, kokeilepa tätä.


Kivaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kyllä olet tyylikkäänä. Ja omat lempparilakat ovat valkoisia tai kuultavan valkoisia. KONE HKI lakat ovat mielenkiintoisia ja todella edullisia, kelpaa hieman enemmänkin leikitellä lakoilla ja ostella, kun ei kuluta lompakkoa.

  Kaunista keskiviikkoa ja käy ihmeessä osallistumassa blogissani ihanaan arvontaan, juuri paukahti sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä heti vilkaisemassa blogiasi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Isot lasikorut ovat kieltämättä aika massiivisen näyttäviä.

   Poista
 3. Ihana pusero. On ihana nähdä sun kasvot kokonaan ;) Myös korusi on kaunis. Kaikki natsaa niin toisiinsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, korua olen jostain syystä käyttänyt enimmäkseen kesäisin, vaikka ei mitenkään ole kesäisen oloinen. Pitää muistaa ottaa se ahkerampaan käyttöön.

   Poista
 4. Ihana mustavalkoinen kokonaisuus! Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen kokonaisuus tuntui jälleen niin helpolta valinnalta.

   Poista