tiistai 28. lokakuuta 2014

Alkuviikko punamustissaOlen parin päivän ajan viihtynyt punamustassa asussa. Varsinkin maanantain harmaudessa oma värivalintani oli aika poikkeuksellista. Olen maininnut aikaisemminkin, että normaalisti hämärä, sadetta ennakoiva sää, saa minut valitsemaan päälle pelkkiä tummia sävyjä. Nyt tavanomaisesta poiketen piristin muuten mustaa kokonaisuutta punaisella puserolla ja puna-mustalla huivilla. Kieltämättä olo oli aika energinen koko päivän.

Kashmir-silkkihuivi on tämän syksyn hankintojani. Tykkään huivin liukuvärjäyksestä, jossa värit vaihtuvat kirkkaan punaisesta viininpunaisen kautta mustaan.
Ranteeseen kääräisin kaulakorun, jossa mustat kivet ovat oikeastaan magneettihelmiä. Toisiinsa kiinnittyneinä ne pitävät pitkän ketjun sopivan kokoisena myös ranteeseen.Innostus punaiseen jatkui myös tänään, mutta tällä kertaa ruutupaidan muodossa. Onkohan kyseessä täysin tiedostamaton ja alitajuntainen joulun odotusfiilis, vaikka oikeasti en ole vielä oikein jaksanut innostua kauppojen jouluhössötyksistä. Ainakin olen saanut osakseni huomautuksia "ihanasta joulun punaisesta".
Mukavaa tiistaita!6 kommenttia:

 1. Kiva asu! Punainen huivi ja koru antaa kivasti väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisella saa kummasti piristystä asuun kuin asuun.

   Poista
 2. Oi mikä ihana huivikaunotar! Tuo on todella upea, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikein tyytyväinen huivilöytöön, sillä sopii myös esim. viininpunaiseen yhdistettynä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, näin on ja tuntui piristivän muitakin päivän aikana.

   Poista