torstai 30. lokakuuta 2014

Sinistä ja ruskeaaValmennusviikon päivät ovat jälleen kuluneet vauhdilla. Tänään kahvitauolla keskustelimme, miten tiivis, monen tunnin päivittäinen yhdessä olo on luonut tiiviin ryhmähengen välillemme. Taidamme olla aika saman henkisiä ja yhteisen tavoitteen sekä avoimen ja keskinäisen luottamuksen myötä hyvä yhteishenkemme on kehittynyt vauhdilla. Vaikka olemme tutustuneet toisiimme vasta toista viikkoa sitten, tuntuu siltä, kuin olisimme vanhojakin tuttuja tai työkavereita pidemmän ajan takaa.

Päivän asuna tänään (kuten joka päivä näiden parin viikon aikana) oli farkut ja neule. Asukuvia ajatellen on kieltämättä vähän yksitoikkoista pukeutua saman tyylin mukaisesti päivästä toiseen, mutta toistaiseksi asujen mukavuus ja huolettomuus on vienyt voiton.

Aamulla kaivoin kaapin uumenista neuletakin ja ruskeasävyisen ruutupaitiksen seuraksi vanhat Leviksen farkut, joita en ole käyttänyt sitten viime talven. Onpahan itselle vähän vaihtelua, kun etsii päälleen vaatteita, joita ei ole käyttänyt aikoihin.

Tänään pääsimme jälleen kotiin sen verran ajoissa, että ehdin nauttia hetken kirkkaasta auringonpaisteesta. Puuhiskin oli tullut muutaman päivän reissusta kotiin juuri sopivasti, jotta pääsi heti kuvaushommiin.
Nyt sitten täytyykin vastapainoksi hetken aikaa jatkaa "läksyjen" parissa.

Kivaa torstaita!8 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hyvin sopii yhteen, todella kiva, rento ja raikas asu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään sinisen ja ruskean yhdistelmästä, farkut ja neule on sellainen perus rentosetti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sara, ainakin olo oli rento tässä asussa!

   Poista
 3. Oi miten kaunis kokonaisuus <3
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asussa näitä mun ikiklassikkoja eli farkut, ruutupaita ja neule sekä väreistä sininen ja ruskea. Nyt vasta itsekin tajusin, miten olen kasannut niitä yhteen kokonaisuuteen. Kivaa viikkistä myös sinulle!

   Poista
 4. Mäkin olen viime aikoina mennyt helppo, nopea ja mukava -linkalla eli farkut, huppari ja tennarit. Huomaan kyllä, että tällaiseen tyyliin on vaarallisen helppo jämähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hyvä, että on olemassa perussetti, jota voi käyttää päivästä toiseen, jos ei ole mitään ulkoa tulevia pukeutumisvaatimuksia. Kylla, on vaarallisen helppo jämähtää johonkin mukavaan.

   Poista