torstai 17. huhtikuuta 2014

Keskiviikon heräteostos ja torstain asuFiilistelin jo jokin aika sitten sinisten laukkujen perään. Laukku on edelleen hankkimatta, kun aloin miettiä, kyllästynkö väriin, kuinka usein loppujen lopuksi käytän sinistä, olisiko joku muu väri mieluisampi ym. ym. Näin voi käydä, kun jää liikaa pohtimaan. Vastapainoksi olen välillä (=usein) todella tehokas tekemään äkkipäätöksiä ja heräteostoksia.

Eilen keskiviikkona tarkoituksena oli käydä Tapiolassa ja tehdä ensimmäiset ruoka-, kukka- ym. ostokset pääsiäistä varten. Missään tapauksessa ei muita ostoksia; ei vaatteita, ei kenkiä, ei mitään ylimääräistä, vain ja ainoastaan pikainen asioiden hoito ennalta suunnitellusti. Kuinkas sitten kävikään.

No, vaateosaston läpi piti kuitenkin kävellä (ihan nopeasti, ei kokeiluja) samoin kengät piti tsekata (kokeilin vain pinkkejä ja mustia Vagabondin avokkaita). Juuri kun olin poistumassa tavaratalossa, silmiini sattui pöytä, jossa oli alennuksessa DKNYn laukkuja.

Ja siellä keskellä kauniita konjakinruskeita ja logokuvioisia laukkuja yksi ainoa harmaa laukku erottautui värinsä puolesta "laumasta" poikkeavana ja houkutteli minut luokseen. "Tulepa vilkaisemaan, enkö olekin juuri niin konstailemattoman yksinkertainen malliltani, kun olet toivonut?" "Etkö olekin muutaman kerran pohtinut uuden harmaan laukun hankkimista?" "Etkös illalla selaillutkin netissä kuvia tote-laukuista?" "Kokeilepa, miten kivalta näytän käsivarrellasi." Ja kun laukku sitten aikansa oli esitellyt itseään, tuppasi se väkisin mukaan ja johdatteli kassalle. Niinpä saavuin kotiin ruokakassien ja uuden laukun kanssa. Lohduttauduin ajatuksella, että jos laukun saa 40 prosentin alennuksella, se on ihan pakko ostaa, eikö? Sitä paitsi, en ole ostanut uutta laukkua tosi pitkään aikaan.
Uutta laukkua piti tietysti tänään testata käytännössä ja teeman mukaisesti harmaa toistui myös päivän asussa.
Printtipaitaa pukiessani pohdin, että taidanpa taas pukeutua tyylioppaiden ja -gurujen oppien vastaisesti, kun tämän ikäisenä pukeudun printtiin. Business-tapaamisiin tai asiakastilaisuuksiin en printtipaitaa laita, mutta muuten annan piut paut tällaisille ohjeille. Mustan jakun kanssa paita muodostaa mielestäni ihan riittävän siistin asun.
Asun koruina yksinkertainen hopeaketju kaulaan ja korviin harmaat lasikorut, joiden sisällä hopeahippuja.


Aamun tuuli tuntui niin kolealta, että välikausitakki ja nahkahanskat tuli vetäistyä päälle ihan automaattisesti. Näyttää kieltämättä aika talviselta näissä kuvissa, mutta olivat ihan tarpeen.

Ja se sininen laukku - vielä senkin aika koittaa....

Rentouttavaa pääsiäistä!


4 kommenttia:

 1. Ihana on uusi laukkusi. Jotenkin tiedän tuon tunteen noissa heräteostoksissa. Nyt olen koittanut opetella sanomaan myös, että ei, et tarvitse. Kauniisti kaikki taas nastaa toisiinsa ihan viimeisen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kivan simppeli laukku. Olen aika hyvin oppinut pois heräteostoksista, varsinkin hinnakkaammista, kolmen-neljän vuoden aikana. Välillä sitten sattuu näitä lipsahduksia.

   Poista
 2. hieno laukku ja heräte ostoja tehneenä tiedän että niitä tulee,kun on rakkaus vaatteisiin ja laukkuihin...tyylisi mielyttää..on fiksua ja ei mitään "homsuista"terv.ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Laukku oli käytössäkin oikein mukava näin ensi tuntumalta.

   Poista