tiistai 15. huhtikuuta 2014

Mustaa, valkoista ja sinistä

Tämän päivän asuna oli samat mustat housut kuin eilenkin ja niiden kanssa käytin yksinkertaista valkoista t-paitaa ja kauluksetonta jakkua, jota voisi kuvata chanel-henkiseksi. Useimmiten yhdistän tämän jakun farkkuihin, sillä jopa vaaleiden, vähän kuluneiden farkkujen kanssa se sopii mainiosti luoden kivaa kontrastia. Toisaalta jakun avulla saa varsin business-tyylisen asun, kun sen pukee suorien housujen tai hameen seuraksi.
Joskus kudotusta kankaasta tehty vaate on käytössäni mennyt suht nopeasti epäsiistin näköiseksi, kun kangas on nyppyyntynyt tai siihen on tullut rannekoruista tai laukun lukoista langanvetoja. Tämä jakku on pysynyt yllättävän siistinä lukuisista käyttökerroista huolimatta, vaikka en mielestäni ole mitenkään erityisemmin varonut sen käyttöä.Jakussa ei ole nappeja tai muutakaan kiinnityssysteemiä ja silloin tällöin käytän kaksiosaista rintaneulaa solkena.Lopuksi vähän kynsilakkahehkutusta. Eilen näin kaupassa nämä KoneHelsingin lakat ja sävyt olivat niin hempeän söpöt (kuvat eivät tee oikeutta väreille, persikan värinen on luonnossa paljon vaaleampi), että pari pulloa oli pakko ostaa kokeiltavaksi. En ole koskaan käyttänyt ao. merkin kynsilakkoja, mutta jos osoittautuvat hyviksi, kaupassa oli pari muutakin kaunista sävyä. Jännä nähdä, miltä Wet look -lakka näyttää kynsissä.

Onko kenelläkään kokemuksia KoneHelsingin kynsilakoista? Muistaakseni olen kuullut tai nähnyt kehuja lakan hinta-laatusuhteesta.


6 kommenttia:

 1. Mulla on monetkin Kone - lakat ollut käytössä ja hinta- laatu - suhde on niissä kohillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, vielä en ole poistanut pinkkiä lakkaa ja kokeillut uutuuksia, vaikka vähän mieli tekisi.

   Poista
 2. Mullakin on Kone Hki -lakkoja, sekä tavallisia että glitter. Ovat kestoltaan varsin hyviä ja todellakin, hintaansa nähden varsin hyvä ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, olen aina jättänyt ne ostamatta, kun ajattelin, ettei lakka kestä käytössä kuitenkaan. Ei pitäisi olla niin ennakkoluuloinen.

   Poista
 3. Voi ihana jakku, se on kertakaikkisen täydellinen! <3 Lakoista olen kehuja lukenut, vielä en ole ostanut, tosin lakkaan aika huonosti nykyisin kynsiäni enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku on tosian ollut monikäyttöinen, olen tykännyt siitä kovasti. Lakkaaminen on mullakin kausiluonteista, nyt taas on meneillään "lakkakausi".

   Poista