torstai 20. maaliskuuta 2014

Lisää burgundia


Aamulla oli jo toisen kerran tällä viikolla "burgundi olo" ja päivän asuksi valikoitui jälleen viininpunaista, tällä kertaa tosin alkuviikkoa talvisempi versio. Vaikka sää näytti niin keväiseltä ikkunasta katsottuna, kipakassa aamupakkasessa pehmeäksi nukattu paitis ja neule tuntuivatkin oikein asianmukaiselta yhdistelmältä.

Viininpunaisia saappaita voi tosissaan sanoa pakkaskelin talvisaappaiksi. Ne ovat käytännölliset matalalla (minun asteikolla tosi matalalla) kiilakorolla ja kumipohjalla varustettuna ja karvavuoren ansiosta lämpimät. Saappaat ovat turhankin kuumat pidettäväksi koko päivän jalassa, mutta pakkasella ne ovat mainiot. Ostin saappaat vasta lopputalvesta ja tavallista lämpimämpien säiden vuoksi olen käyttänyt niitä vain muutaman kerran. Ja jos sääennustuksiin on uskomista, saappaat taisivat olla viimeistä kertaa jalassa tänä talvena.
Korut olivat tänään yksikertaiset: pienihelmiset korvikset ja pari rannekorua, joista toinen makeanveden helmistä tehty, toinen hopeaa.Nyt on kiiruhdettava viikottaiselle sulatuslasikurssille. Tsaukkis!

7 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat, aivan kertakaikkisen huiput! Kaunis kokonaisuus muutenkin, silmäni vaan jäivät ihasteleman noita kauniita saappaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaat olivat "hyvä ostos". Nyt taidan laittaa ne odottelemaan ensi talvea.

   Poista
 2. Vitsi kun saappaat on NIIN ihanat ja asu muutenkin ihanan fresh.

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja itse ihastuin tuohon neuleeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tykännyt siitä itsekin tosi paljon ja se on ollut kovassa käytössä.

   Poista