sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Hillittyä kimallusta

Lauantaina iltapäivällä suunnistimme kauppakeskus Selloon. Mitään varsinaista ostostarvetta ei oikeastaan ollut, ainoastaan pienoinen ajatus uusista mustista farkuista kolkutteli takaraivossa. Vanhat farkut ovat jo hieman kulahtaneet ja siistimmät housut ovat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa.
Shoppailuasuksi halusin jotain mukavan rentoa ja siihen ajatukseen sopi erinomaisesti printtipaita.
Paidan ostin Tallinnasta, kun kävimme siellä kaverini kanssa helmikuussa. Ihastuin hauskasti "kuluneen" tekstin hillittyyn kimalteluun. Huippulaatua pusero ei ole, joten saa nähdä, miten se kestää useamman pesun. Toisaalta, eipä hintakaan päätä huimannut.


Tämän paidan kanssa ei mielestäni sovi pikkusievät korut ja valitsinkin kaulaan ja ranteeseen kettinkimäiset, paksusta neliölangasta tehdyt hopeiset ketjut.

Sellossa olikin tavallista enemmän tohinaa, sillä siellä oli meneillään Sembalot. Kovin kauaa en hulinassa viihtynyt ja päätin etsiä mustia farkkuja joku toinen kerta. Parit muut rennot vapaa-ajan housut sen sijaan tarttuivat mukaan. Shoppailun jälkeen käväisimme syömässä viihtyisässä olut- ja ruokaravintola Harakanpesässä, jonka jälkeen palasimme kotiin viettämään rauhallista koti-iltaa.

Hyvää viikon alkua!


4 kommenttia:

 1. Paidan teksti muuttuu, kun takki peittää siitä osan; orm eli ruotsista käärme ja norjasta myös luihu :-) Nuo raskaammat ketjut sopivat tyyliin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ollut huomannutkaan asiaa, hyvä tietää. Teksti on oikeastaan You are amazing.

   Poista
 2. Kivan rento asu. Itse pidän printtipaidoista tuollaisen rennomman asun kanssa.

  Aurinkoista viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentojen asujen kanssa niitä tulee käytettyä, mutta täytyy joku päivä kokeilla vähän "virallisemman" asun seurana.

   Poista