maanantai 2. syyskuuta 2019

Kesäisessä asussa

Toistaiseksi en ole vielä kaivanut esiin paksumpia vaatteita, vaan käytän edelleen kepeitä asukokonaisuuksia. Minusta on aivan ihanaa, kun jossain vaiheessa on aika siirtyä syksyisiin asuihin ja asusteisiin. Suomen kesä on kuitenkin lyhyt, samoin kesävaatteiden käyttöaika. Kun säätkin ovat olleet hurjan lämpimiä, olen pitäytynyt kesävaatteissa.

Keväällä ostamani pliseerattu midihame on osoittautunut todella kivaksi. Sen värit mahdollistavat monen monta vaihtoehtoa yläosalle, joiden ansiosta kokonaisuuden on saanut helposti aivan toisen näköiseksi. Kaikista mieluisin vaihtoehto on kuitenkin ollut valkoinen t-paita. Farkkutakki on puolestaan ollut ykkösvalinta, kun olen kaivannut lämmikkeeksi jotain pitkähihaista.Maanantaiaamun upea auringonpaiste muuttui nyt illalla rankaksi sateeksi. Tuntuupa syksyiseltä!

Kivaa syyskuun alkua!

5 kommenttia:

 1. Ihana asu, farkkutakit on ihan must ja täälläkin nyt koukussa noihin bliseerattuihin hameisiin, tänä kesänä niitä on kaappiin eksynyt kolme. Koskaan aiemmin en ole sellaisia omistanut.

  Ihanaa syysviikkoa Belladonna. <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen asu, tuo hame on aivan ihana <3
  Oikein ihanaa syyskuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mä niin haluaisin tuollaisen hameen! Farkkutakkeja löytyy täältäkin. Kaunis malli olet! Mukavaa syyskuuta toivottelen

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana hame! <3

  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Farkkutakista on tullut haaveiltua jonkun aikaa, ei ole vaan sopivaa kokoa ja mallia tullut vastaan. Tuo sinun hameesi on myös tosi kiva huolisin se omaankin kaappiin, vaan näillä koivilla ei oikein enää voi hameessa kulkean. Vanha murtuma tekee tepposiaan ja murtumajalka alkaa olla niin täynnä suonikohjuja että edessä on varmaan niiden leikkaus jollain aikataululla... Mukavaa sadepäivää sinne<3

  VastaaPoista