torstai 11. lokakuuta 2018

Syyslomailua


Kotona puuhastelua, laiskottelua, alennusmyyntiä, Ikeaa, itsensa hemmottelua sekä ruskan värjäämän luonnon ihastelua ja syksyn tuoksujen haistelua. Niistä oli viime viikkoinen syyslomani tehty.

Maanantai ja tiistai vierähtivät arkisten puuhastelujen parissa. Kuten aiemmassa postauksessakin jo mainitsin, laitoin kesävaatteet talviteloille ja samalla järkkäilin vaatekaapit siistiin kuntoon. Sandaalit ym. kesäkengät olivat nekin vielä lojuneet kenkätelineessä. Vihdoin sain kaivettua esiin nilkkurit, joista eniten olen odottanut näiden käyttöönottoa.


Keskiviikkona kotityöt saivat riittää ja lähdin Sokoksen 3+1 -päiville. Olin liikkeellä jo aamupäivällä, joten kauppa ei ollut tupaten täynnä. Kiertelinkin parin tunnin verran osastolta toiselle. Loppujen lopuksi ostokset jäivät aika vaatimattomiksi, lähinnä hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä yksi pusero. Olen kaivannut uutta arkituoksua, mutta olen aika valikoiva tuoksun suhteen. Monta kertaa on käynyt nimittäin niin, että ostamani tuoksu ei olekaan loppujen lopuksi miellyttänyt ja pullo on jäänyt käyttämättä. Näiden hutiostosten vuoksi ostan harvoin uusia "hajuja". DKNYllä oli myynnissä kolme tuoksukynää, joista sitten päädyin ostamaan kokeeksi yhden. Se on juuri sopivan pieni testikäyttöön. Tuoksu on osoittautunut ihan mukiin meneväksi, tulee varmaan käytettyä, mutta tuskin ostan uudelleen.



Torstaiksi olin varannut kampaajan. Hiukset olivat venähtäneet ylipitkiksi ja kaipasivat uutta väriä. Latvat lyhenivät monta senttiä ja vaaleat raidat tuovat kiiltoa ja kirkastavat ilmettä.


Perjantaina oli Ikean vuoro, jossa sain sujuvasti kulumaan puoli päivää sisustuksen ihanuuksia katsellessa. Tuikkujen ja kynttilöiden lisäksi kylppäri ja pikkuvessa saivat pientä piristysruisketta uusien mattojen ja pyyhkeiden muodossa.


Kotitöiden ja shoppailujen lisäksi ehdin käydä kävelyllä ja jumpassa. Ja mikä kaikkein ihaninta, vietin monta nautinnollista hetkeä sohvalla lukien. Innostuin Eija Piekkarin dekkareista, joita ahmin kolme kappaletta lomani aikana.



Loma sujui siis hyvin simppeleiden asioiden parissa, mutta ihmeesti jo tuollainenkin muutaman päivän irtiotto työstä tekee tehtävänsä. Loman jälkeen uuden työviikon alkaessa tunsin itseni levänneeksi ja olin täynnä energiaa.

Luonto on nyt kertakaikkisen upea, nauttikaamme siitä.
Värikästä loppuviikkoa!




3 kommenttia:

  1. Mukava loma, ja sellaisesta itsekin tykkään melkein eniten: että saa olla kotosalla omassa rauhassa ja tehdä ihan niitä arkisia asioita rauhalliseen tahtiin, sekä hieman kierrellä kaupoissa ja liikuntajutuissa.
    Nilkkurit on minun suosikkijalkineet.
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan rentouttava loma sinulla on ollut. Lomassa onkin juuri se hyvää, että voi tehdä asioita joista itse tykkää.
    Kaunista viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja ja shoppailuja. Ostin itselleni myös tuon Nectar Loven tosin tuoksupullona, se on aivan ihana.

    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista