keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Viime päivien väri-innostus on konjakinruskea


Blogikuvausta ajatellen tämä loppusyksy on kertakaikkisen surkeaa aikaa. Aiemmin kuvasimme monet asut töihin lähtiessäni, mutta nyt ei valo vain tahdo riittää. Niinpä eilis aamuna nappasimme kuvat olohuoneessa. Eipä ole hurraamista, mutta näillä kuvalaaduilla mennään seuraavat kuukaudet.

Viime päivien väri-innostus on ollut konjakinruskea ja eilen lisäsin sitä kokomustaan asuun asusteiden muodossa. Tykkään kovasti tästä väriyhdistelmästä: jo näinkin vähäisessä määrin ruskea pehmentää mustan värin luomaa jyrkkyyttä ja toisaalta musta korostaa ruskean kaunista sävyä.


Nilkkurit sekä DKNYn laukku ovat hankintoja viime kuun Hulluilta Päiviltä. Toivelistalla oli jo jonkin aikaa ollut uusi vaaleanruskea laukku. Kun mieluista ruskeaa laukkua ei syksyn aikana sattunut kohdalle, ajattelin käydä katsastamassa, olinko nyt syksyllä yhtä onnekas laukkuhankinnassa kuin keväällä, jolloin tein erittäin hyviä laukkulöytöjä Stockan Hullareilta. Niinpä Hullujen päivien ensimmäisenä aamuna töihin mennessä pyörähdin Stockmannin kautta. Aamulla kahdeksan maissa laukkutarjonta oli vielä erinomainen, ja minäkin löysin monien ihanuuksien joukosta juuri sellaisen, jota olin etsiskellyt. Laukku ei ole kovin kookas, mutta sinne mahtuu muiden tarpeellisten tarvikkeiden lisäksi vaikkapa pari hedelmää töihin vietäväksi. Pikkulaukut ovat näpsäköitä, mutta kiva, kun aina ei tarvitse kantaa mukana kassia hedelmän tai vesipullon vuoksi.Samaan syssyyn käväisin myös kenkäosastolla ja sieltäpä löytyi saman väriset nilkkurit. Ruskeita nilkkureita ja saappaita kokeilin jo viime talvena, mutta tuolloin ne jäivät hankkimatta. Ihastuin oitis matalavartisiin buutseihin. Ja voitte vain kuvitella, kuinka iloinen olin, kun tällaisena jalka- ja nivelrikkovaivaisena löysin trendikkäät, ei-mummomaiset kengät, jotka ovat jalassa erittäin hyvän tuntuiset. Enpä siis millään muotoa voinut jättää nilkkureita kauppaan.


Tuhruisen harmaasta säästä huolimatta kivaa viikon jatkoa!
3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :) Kuvat sekä malli! Mukavaa torstaita Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava laukku ja kengät ja hei sopii kaiken kanssa. Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Hyvältä nämä kuvat näyttää, ei mitään huolta kuule kuvien laadusta. Itsekin tykkään konjakin väristä valtavasti, juuri mustan kanssa niin pääsee oikein oikeuksiinsa.

  Ihanaa viikon jatkoa! ❤️

  VastaaPoista