perjantai 18. syyskuuta 2015

Syksyisten tuulahdusten asu

Kuten olen todennut jo aiemmin, viime viikolla innostuin kaivelemaan päälle astetta syksyisempiä kokonaisuuksia. Viikko sitten casual friday -asuun onkin koottu monta yksityiskohtaa, jotka tuntuvat tällä hetkellä syyspukeutumisessa mukavilta: poolopaita, herrainkengät sekä väreinä burgundi ja harmaa.


Lyhythihainen poolo on oikeastaan aika mukava tämän kauden vaate. Kaulus luo fiiliksen syysvaatteesta, mutta lyhythihaisena pusero ei ole liian kuuma edes ohuen neuleen alla. Lisäksi kolmivärinen paita antaa lukuisia mahdollisuuksia erinäköisiin ja -tyylisiin kokonaisuuksiin, kun vain vaihtaa housujen tai hameen sekä neuleen tai jakun värejä ja yhdistelmiä. Pitäisikin joku kerta kokeilla ja kuvata niitä tänne.







Viininpunainen on yksi kestosuosikkiväreistäni ja tällä kertaa valitsin poolon seuraksi burgundit housut. En ole käyttänyt niitä sitten viime talven, mutta nyt ne sopivat mielestäni hyvin niin paidan raitoihin kuin alennusmyynnistä ostamieni kenkienkin kanssa.



Korujen suhteen mulla on ollut monta viikkoa kausi, jolloin olen useimmiten valinnut asuun hopeakorut ilman korukiviä tai helmiä. Tähän asuun raskaat sulatuslasikorut sopivat kuitenkin paljon paremmin kuin hopeaketjut tai riipukset.


Kaunista syksyistä viikonloppua!




2 kommenttia: