keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Vielä kerran kesäisesti

Alkuviikosta asukuvat ovat jääneet ottamatta, sen verran haipakkaa on ollut.
Nämä kesäiset asukuvat otettiin vain joku aika sitten, juuri ennen kampaajalla käyntiäni, mutta niitä katsellessa tuntuu, että aikaa olisi kulunut monta viikkoa. Vähän haikeana voi muistella noita lämpimiä ilmoja, kun mainiosti tarkeni lyhythihaisessa t-paidassa ja sandaaleissa.

Kirjoittelin tätä postausta eilen, kun tuuli ravisteli puita, vettä satoi välillä kaatamalla ja ilma näytti ja tuntui hyvinkin syksyiseltä. Kuvien jälkeen mm. tuo pilkullinen paita samoin kuin kengätkin siirtyivät odottamaan ensi kesää. Toisaalta, kesää rakastan, mutta pukeutumisen osalta olen kuitenkin enemmän syysihminen. Pehmeät neuleet ja tummat sävyt ovat jo jonkin aikaa kiehtoneet ja melkeimpä salaa olen toivonut säiden viilenevän sen verran, että ne voi ottaa käyttöön. Viime viikolla kaivoinkin esiin mm. tukevampia kenkiä, poolopaitoja, neuleita sekä muita syksyisempiä vaatteita. Onpa kiva käyttää niitä muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Kumpi sinua sytyttää enemmän: kesä- vai syyspukeutuminen?


Pihalla ruukkuruusu alkoi saada vanhetessaan jänniä punaisia pilkkuja terälehtiin. Onko tämä yleistäkin valkoisille ruusuille? Hauskan näköistä se ainakin on.

Kivaa keskiviikkoa!
5 kommenttia:

 1. Olen niin kesäihmunen, että kesä on kaikessa paras, niin myös pukeutumisessa :)
  Mukavaa loppuviikkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Kiva kokonaisuus!

  Onnea vielä arvontavoitosta. Laiton tänään viestiä Jamelan tytöille, toivottavasti saat pian kivaa postia!

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, muakin harmittaa, että varpaat on joutunut laittamaan viime päivinä takas piiloon, se on sen merkki, että kesä on ohi.

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihana kokonaisuus. Noi sandaalit on niin kaunis yksityiskohta.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asuvalinta jälleen kerran! Vaaleat, kapeat housut mätsäävät ihanasti tumman topin kanssa.
  Vaikka en olekaan syysihminen, niin tykkään tästä vuodenajasta kun saa pukeutua jälleen pehmoisiin neuleisiin sujauttaa jalkaan balleriinojen sijaan nilkkurit. Jokaisella vuodenajalla on puolensa!

  Mukavaa syysviikonloppua <3

  VastaaPoista