sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikon 15 huiput

Viime sunnuntaina jätin viikkokoosteen väliin ja vastailin Liebster Award -kysymyksiin, mutta nyt sitten taas kuvia ja tunnelmia viikon varrelta.


Olen aivan totaalisen hurahtanut kevään trendimateriaaliin mokkaan. Asukuvissa onkin jo vilahdellut mokkatrenssi ja -biker-takki, niiden lisäksi mm. näiden kuvien jakku, kengät ja laukku tulevat varmasti näkymään useammankin kerran. Jotain mokkajuttuja olen hankkinut kevään aikana, mutta vielä enemmän olen tehnyt käyttökelpoisia löytöjä omien kaappien kätköistä. Lisäksi kellarista löytyi mm. beiget mokkahousut sekä -hame, jotka olisivat olleet niin ihanat ottaa nyt käyttöön. Kellarissa vain täytyy olla jokin kummallinen mikroilmasto, sillä vuosien saatossa ne olivat ihmeellisesti kutistuneet, eivät mahdu enää päälle.




Perjantaina käväisin Kädentaitomessuilla ja OutletExpossa. Kädentaitopuoli oli tänä vuonna melko suppea ja sieltä en oikeastaan ostanut muuta kuin sinisiä koruhelmiä. Eiliseen asuun koruja valitessa huomasin, että mulla ei ole sellaisia sinisiä korviksia, jotka olisivat sopineet kaula- ja rannekoruihin. Messuhankinnoilla voin sitten sellaiset tehdä.




OutletExposta sen sijaan löytyi enemmänkin ostettavaa ja mukaan tarttui mm. kosmetiikkaa sekä kahdet kengät. Lumenen osastolta sain huulipunat ja -kiillot, luomivärit, meikkikynät sekä kynsilakan euron kappalehintaan. Kenkäostoksiin olin myös erittäin tyytyväinen: Aaltosen matta- ja kiiltonahkaiset rusettikengät maksoivat vain 20€, toiset avokkaat 10€. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että kenkiä saa näin edulliseen hintaan.




Rusettikengät pääsivät heti käyttöön, kun olivat eilen jalassani mustan pitsimekon kanssa. Ohjelmassa oli nimittäin kevyttä juhlimista 75-vuotissynttäreiden merkeissä. Oikein oikein mukava tavata tätejäni ja muuta sukua, jota harvemmin tapaa.
Kotona olen onnistunut hyvin pitämään herkuttelun kurissa, joten juhlissa kakku ja muut makupalat maistuivat sitäkin paremmilta.


Uusin välipala- tai napsimisinnostukseni ovat pähkinät. Olen tykännyt niistä ennenkin, mutta nyt ne ovat maistuneet entistä useammin ja pidänkin niitä kotona tarjolla koko ajan. Kohtuudella syötynä ne ovat oiva välipala ja olen huomannut, että jo muutama pähkinä vie pahimman nälän tunteen, niin että esim. kotiin tultua ennen ruuan valmistumista malttaa olla napsimatta sitä sun tätä suuhunsa jääkaapista.


Olen nauttinut viikon aikana täysin siemauksin kevään etenemisestä. Oma kotipiiri on sen verran varjoisa, ettei pihalta löydy vielä kuin pari kukkivaa krookusta. Lenkkireittien varrella kevään merkkejä on enemmän ja lenkkeily tuntuukin entistä mukavammalta, kun bongailee kukkia ja avautuvia silmuja. Ulko-ovenpielen lasitaskuun laitoin vuoden ensimmäiset kukat ja uskomattoman hyvin narsissit viihtyvät siinä. Sisällä maljakossa kukat kuihtuivat muutamassa päivässä, mutta ulkona ne kukoistavat vielä parin viikon jälkeenkin.


Muutama arkipäivä edessä ja sitten lähdemmekin loppuviikosta kevään ensimmäiselle käynnille maalle. Siellä riittää puuhaa talven jälkiä siivotessa ja kunnostaessa paikkoja kesäkuntoon.

Oikein mukavaa sunnuntaita!





8 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa. Toivottavasti säät jatkuisivat keväisinä.

    VastaaPoista
  2. Juu, näin on. Tarpeellisia hankintoja hyvin edulliseen hintaan.

    VastaaPoista
  3. Kauniita nuo ruskemokkaiset asusteet ja takki, ottaisin kaikki niistä mieluusti omaan komeroon<3 Ja hyviä löytöjä olet tehnyt. Luulisi että 10 euroa ei kata edes materiaaleja! Mukavaa alkanutta viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan ihmeteltävän halvalla välillä voidaan tavaroita myydä. Sopii mulle mainiosti.

      Poista
  4. Nam mikä kakku ja nuo rusettikengät ovat niin ihanat. <3 Lumenen osastolla olisin seonnut, enkä edes mitään tarvitse. Mutta huh euron hintaan, aivan mahtavia löytöjä olet tehnyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä piti ihan tosissaan olla varuillaan, ettei innostunut ostelemaan kaikkea tarjolla olevaa Lumenelta. Nytkin jo näillä ostoksilla ihmettelen, tuleeko kaikki luomivärit sun muut käytettyä.

      Poista