perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mokkainen hapsuliivi

Viimeviikkoinen kirppislöytöni eli mokkainen hapsuliivi pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Se sopi hyvin ja tuntui mukavalta lisukkeelta kuluneiden farkkujen ja valkoisen neuleen seuraksi. Kokonaisuus olikin siten kivan huoleton perjantain viettoon.
Liivin tapaan ruskeat mokkakengätkin olivat ensimmäistä kertaa käytössä tänä keväänä. On tosi kiva, kun iltapäivän viileistä tuulenpuuskista ja alkuillan pilvisyydestä huolimatta voi pukeutua jo paljon keväisemmin.

En ollut  yhtään  korufiiliksessä, joka on harvinaista meikäläiselle. Valkoiset helmikorvikset sentään etsin korviin, mutta kaula- tai rannekoru eivät innostaneet yhtään. Kaula-aukkoon kaipasin kuitenkin jotain, niinpä kietaisin kaulaan pienen huivin, joka kuvissa sojottaa vähän sinne sun tänne.
Onko mokka saanut teidät innostumaan!

Aurinkoista viikonloppua!7 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti mokkakengistä ja laukuista. Hyvältä näyttää liivi sinun päälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokka on munkin mielestä mukava matsku. Olen vain sellainen toivoton sähläri, että aina saa varoa, etten sotke mokkavaatteita.

   Poista
 2. Voi ihana liivi. Kengät sopii niin täydellisesti yhteen sen kanssa. Oletko muuten laittanut sähköpostia siitä kauneusillasta? Ei ole tullut ainakaan perille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä laittanut viestiä, sillä ilmeisesti mulle ei sittenkään sovi tuo ajankohta. Palaan asiaan vielä.

   Poista
 3. Oih - ihana liivi suoraan 70-luvulta ❤️ Olin silloin tolkuttoman ihastunut poikaan, jolla oli hapsutakki , vähän samannäköinen hihoilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hapsuliivejä on tosiaan nähty vuosien varrella. Munkin ensimmäiset muistikuvat niistä ovat -70-luvulta. Niin se muotii toistaa itseään.

   Poista
 4. Mieletön liivi. Ihan mahtava! Kelpuuttaisin saman tien saman kaappiini :)

  VastaaPoista