torstai 17. lokakuuta 2019

Syyssävyistä ruskeaaMonen mielestä ruskea on tylsä ja tunkkainen väri. Monet ystävistäni eivät koskaan käytä mitään ruskeaan vivahtavaakaan. Minulle se sen sijaan on aina ollut yksi vaatekaappini perusväreistä. Tumman- tai keskiruskeat housut, hameet ja jakut ovat toimiva perusta asukokonaisuuksille, joihin on helppo yhdistää lähes mikä tahansa väri. Ja klassinen farkkujen ja kamelinruskean kombinaatio pysyy vuodesta toiseen lempparina.

Jo kesällä valitsin päälleni hyvin usein beigeä, maitokahvia, khakia tai viljaa ja syksyn edetessä sävyvalikoima on laajentunut kattamaan myös tummemmat lämpimät ruskean sävyt. Luonnonläheisestä ruskeasta onkin tullut tämän syksyn suosikkivärini ja se on vähentänyt mm. kokomustien asukokonaisuuksien käyttöni lähes täysin. 


Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä I love me -messuilla ja uusi Triplakin olisi kiva käydä katsastamassa.  Onko sinulla samansuuntaisia suunnitelmia?

Mukavaa viikonloppua!1 kommentti:

  1. Ruskea on kaunis väri, mutta myönnän itsekin ajoittain vierastavani sitä. Ajoittain sitten päällä hyvinkin paljon, vähän semmoinen fiilis väri.

    Me käytiin perjantaina Triplassa, aivan liikaa ihmisiä joka puolella omaan makuun :D

    VastaaPoista