keskiviikko 5. joulukuuta 2018

3 x burgundia



Innostukseni viininpunaiseen on jatkunut koko syksyn ajan voimakkaana ja olen käyttänyt väriä vaatetuksessa vähintään kerran viikossa. Asukuvia olen viime viikkojen aikana ottanut harvoin ja eikös useimmat niistä ole sattumoisin juuri niinä päivinä kun ylläni on jotain burgundia. Kokosin tähän kuvat kolmesta tällaisesta asusta.


Musta-viininpunaisen tunikan ja keinonahkaisten housujen yhdistelmä oli ylläni viime lauantaina. En useinkaan suosi pukeutumisessani tunikoita, mutta tästä kyseisestä olen pitänyt erittäin paljon. Malli on leikkauksen ja rypytysten ansiosta mukavan väljä, mutta ei kuitenkaan telttamainen. Vesiputouskaulus ja etumuksen pystynappirivistö toimivat myös kivoina yksityiskohtina.





Marraskuun puolivälissä tekemälleni Tallinnan matkalle varustauduin burgundiin neuletakkiin ja nilkkureihin sonnustautuneena. Nilkkurit ostin pari vuotta sitten Tallinnasta. Ne ovat äärettömän hyvät jalassa, itse asiassa paljon mukavammat kuin sneakersini. Ne jalassa jaksoin hyvin kävellä pitkin vanhankaupungin mukulakivikatuja.





Lopuksi työasu marraskuun alkupuolelta. Puolipoolo neule ja väljät vajaamittaiset housut muodostavat rennon, mutta riittävän siistin toimistoasun. Yhtenäistä kaikille kolmelle kokonaisuudelle ovat nilkkurit ja kivihelmistä tekemäni korvakorut. Korvikset nimesin aikoinaan Rypäleeksi, sillä ne tuovat elävästi mieleeni viinirypäleet.





Tässä oli kerralla nyt sellainen burgundipläjäys, että lupaan olla postaamaatta piiiitkään aikaan viinipunaisia asuja.

Hyvää itsenäisyyspäivää!






4 kommenttia:

 1. Tuo punaisen sävy on minunkin lemppari ♥ Oot niin tyylikkäänä!

  VastaaPoista
 2. Niistä asuista pitää postailla, joista itse oikeasti tykkää! Kiva kun sulla on sävy sävyyn kengätkin!
  Ihanaa itsenäisyyspäivää huomiselle <3

  VastaaPoista
 3. Burgundi on upea talviväri. Tyylikkäät asukokonaisuudet jälleen kerran<3
  Hyvää itsenäisyyspäivää:)

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten kivat kokonaisuudet! Burgundi on niin kaunis talviväri ja sopii sulle tosi hyvin ❤️

  VastaaPoista