perjantai 27. marraskuuta 2015

All black friday

Tänään päivän asuna oli kokomusta kokonaisuus, joka koostui rennoista housuista, ohuesta neuleesta ja vieläkin ohuemmasta pitkästä neuletakista. Olen aiemminkin täällä hehkuttanut epäsovinnaisten liituraitahousujen mukavuutta. Ihanat jalassa, jakun kanssa ne sopivat siistimmän kokonaisuuden osaksi, mutta neuleen, farkkupaidan tms. kanssa ne ovat aivan loistavat myös rennompaan menoon. Tänään niiden sekä neulesetin yhdistelmästä muodostui riittävän asiallinen, mutta kuitenkin huippumukava asu, joka oli onnen omiaan marraskuun kostean ankeaan säähän. Koruiksi riittivät korvikset ja nippu hopeisia ohuita rannerenkaita.All black -asusta tuli mielleyhtymä Suomeenkin rantautuneeseen Black Friday -teemaan. Multa 'Musta perjantai' meni ostosten näkökulmasta aivan ohi. Lehti-ilmoitusten, tv-mainosten ja sähköpostiin tulvineiden viestien mukaan tavaroita olisi saanut vaikkapa joululahjoiksi ihan mukavin alennuksin. Jos viikonlopun ruokaostoksia ei lasketa mukaan, perjantai onkin sujunut osaltani pikemminkin toisen teeman eli kansainvälisen Älä Osta Mitään -päivän tunnelmissa. Sinänsä ironista, että sekä kulutukseen yllyttävä että omaa kulutuskäyttäytymistä ja ekologista jalanjälkeä pohtimaan kannustavat teemapäivät sattuvat tänä vuonna samalle päivälle.

Kumman aihealueen merkeissä teidän perjantainne on mennyt?

Mahtavaa viikonloppua!
14 kommenttia:

 1. Aina yhtä tyylikäs! Musta perjantai oli täällä meilläpäin taas aikamoinen hulina, vaikka esimerkiksi Asda päätti tänä vuonna jättää väliin koko päivän - viime vuonna Asdoissa oli nimittäin sen luokan ryysiksiä ja melkeinpä mellakoita, että poliisiakin tarvittiin. Sähköpostiin on tulvinut joka paikasta erilaisia alekoodeja black fridayn hengessä. Itse selvisin tänä vuonna kanssasi samoilla linjoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomeen ajatus on vasta rantautumassa, mutta teillä varmasti hulinaa teeman mukaisesti riittää. Huh!

   Poista
 2. Mustalla ei voi mennä pieleen :) Meillä vietettiin varsin maltillista ostosperjantaita. Tosin lapsen pelikonetta laitettiin perheen toinen aikuinen jonottamaan klo 7 kodinkoneliikkeen oven taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein järkevältä, varsinkin jos jonottamisen hoitaa se toinen :).

   Poista
 3. Musta on hyvä väri ja toimii sulla tosi hyvin. Kaunis on myös tuo sun pitkä neuleesi, sopii sekin sulle todella hyvin. Olet todella tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Viime päivinä neuleet, varsinkin pitkät sellaiset, ovat tuntuneet parhailta valinnoilta.

   Poista
 4. Ihana asu ! Mulla oli Älä Osta Mitään päivä, yritän ensin päästä eroon muutamista käyttämättömistä jutuista ja sitten vasta ostaa uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päätös tuollainen, pysyy kaapitkin paremmin järjestyksessä.

   Poista
 5. Tyylikäs kokonaisuus ja kivanmalliset housut<3 Black friday meni aika lailla ohi vaateostosten suhteen. Alesta tein kotiin muutaman aletta odottaneen hankinnan. Vähän sellaisia jo päätettyjä juttuja jotka odottivat hyvää alennusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin järkevää odottaa hankinnoissa kunnon alennusmyyntejä. Säästää pitkän pennin.

   Poista
 6. Oi, oot tyylikäs! Musta sopii sulle!

  VastaaPoista