tiistai 6. lokakuuta 2015

LierihatussaSyksyn hattukauteni alkoi viime viikolla burgundin huopahatun myötä. Se sopi hyvin paksun villaviitan seuraksi, ja lisäksi se toi viitan ohella kivaa kontrastia kevyelle sinfonkihameelle.

Lierihatuista olen pitänyt aina, mutta omalta osaltani niiden käyttö on aiemmin jäänyt olemattomaksi. Olen miettinyt ehkä vähän turhankin paljon, että ne ei sovi mulle, tukka menee lyttyyn jne. Viime vuonna innostuin hatuista kuitenkin todenteolla, ja heitin aiemmat epäröinnit romukoppaan. Hattujuttu viime marraskuulta löytyy tästä linkistä. Suosikkejani viime vuonna olivat pari mustaa hattua. Niistä en vieläkään luovu, mutta veikkaan, että viininpunaisesta tulee nyt uusi lempparini. Väri piristää asukokonaisuutta, mulla kun on useimmat syys- ja talvitakeista tummia ja sopiihan se omiin kasvoihini paljon paremmin kuin musta.


Viime viikolla tarkeni vielä mainiosti pelkällä viitalla, tällä viikolla onkin sitten saanut kaivaa paksumpaa vaatetusta ylle. Mutta mikäs siinä; musta on oikein kiva käyttää taas nilkkureita, pehmeän muhkeita neuleita ja lämpimiä takkeja.

Aurinkoisia syyspäiviä!
10 kommenttia:

 1. Väri sopii sinulle upeasti :) Juuri mietin oman hattuni myyntiä kirppiksellä, niin harvoin olen sitä käyttänyt. Ehkä nyt annan sille vielä mahdollisuuden nähtyäni asusi.
  Voitko kuvitella, olin tänään villakangastakki päällä, eilen olin ihan jäässä trenssissäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on pitänyt kaivaa kunnon varusteet, aamuisin varsinkin kun on niin kylmä. Annapa hatullesi vielä mahdollisuus. Mulla on muistikuva, että olen nähnyt sen sulla kuvissa joskus ja näytti sopivan hienosti sulle.

   Poista
 2. Sinulle sopii hyvin tuo hattu. Ja värikin aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Hattu, viitta ja tuo laukku ovat kauniita!

  VastaaPoista
 4. Näyttää erittäin hyvältä.

  Kivaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis syysasu ja hattu erityisesti! <3

  VastaaPoista
 6. Upea hattu ja koko asukokonaisuus! Tuo viininpunaisen sävy sopii kyllä sinulle hienosti!

  VastaaPoista
 7. Ladyn kanssa samaa mieltä, viininpunainen sävy todella pukee sinua<3 Kiva hattu ja kaunis kokonaisuus. Viitat on niin monikäyttöisiä ja ihanan lämmittäviä.

  VastaaPoista
 8. Tämän asun myötä vanhennuit 20 vuotta, et ole hattuihminen : )

  VastaaPoista