lauantai 22. elokuuta 2015

Kokobeige

Viime kirjoituksessani mainitsin tämän kesän innostuksestani beigeen ja varsinkin kokobeigeen asuun. Siitä hyvänä esimerkkinä kuvien kokonaisuus.
Silkkipaita esiintyikin asukuvissa jokin aika sitten niin ikään kokobeigessä kokonaisuudessa tässä jutussa. Chinos-housujen ja tennareiden yhdistelmä oli rento, nyt paita oli yllä osana astetta asiallisempaa vaatetusta.
Farkkuhameen tyylisen hameen ostin talvella samaan aikaan paidan kanssa. Etukäteen kuvittelin, että siitä tulee yksi kesän käytetyimmistä vaatteistani. Mitä vielä! Alkukesän viileistä säistä johtuen sen käyttö jäi kokonaan ja melkein jo unohdin hameen olemassa olon kokonaan. Onneksi se sattui silmiini vaatetangolta yhtenä päivänä, kun etsin yhtä toista hametta.Piparkakuksi nimeämäni kaulakorun suunnittelin ja tein useita vuosia sitten. Kaikessa yksinkertaisuudessaan  ja keveydessään se on mitä mainioin kesäkoru yhdistettäväksi kepeisiin vaatteisiin.Rentoa lauantai-iltaa!

3 kommenttia:

 1. Kaunis asu ♡
  Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 2. Beige on vaan niin loistoväri ja sinulle se sopii todella hyvin. Kaunis klassinen asu. <3 Ihanaa sunnuntaita Belladonna <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis asu ja ihana tuo koru!

  VastaaPoista