tiistai 18. marraskuuta 2014

Ellipsiä


Tänään olikin syksyn ensimmäinen sisäkuvauspäivä. Viimeisten neljän viikon aikana asukuvat on otettu niinä päivinä, kun pääsin kurssilta kotiin sen verran ajoissa, että päivänvalo riitti ulkokuvauksiin. Nyt kun aikataulu normalisoitui, tajusin eilen todenteolla, miten aikaisin hämärä alkaa laskeutua, kun ulkokuvaus ei enää onnistunutkaan. Tänään sitten otettiin kuvat aamulla ennen lähtöä.

Päivän asun teemaa voisi kuvata sanalla ellipsi. Näin puseron viime Hulluilla päivillä ja tykästyin heti sen kuosiin. Pidin myös 3/4 pituisista hihoista sekä vesiputouskauluksesta ja kun vaate tuntui päällä miellyttävältä, pusero tarttui mukaani. 
Pukuhuoneessa arvailin, onko pusero tummansininen vai musta. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja vasta kun käytin sitä ensimmäisen kerran, päivänvalo paljasti värin siniseksi.

Ellipsi-kuvio toi jo puseroa sovittaessa mieleeni hopeisen korusetin, jonka tein muutama vuosi sitten. Hauska sattuma on myös se, että korujen ellipsit ovat lähes samankokoiset kuin puserossa.Huomenna onkin normaalirutiineista poikkeava päivä jälleen, ohjelmassa on nimittäin päiväreissu Tallinnaan hyvän ystäväni kanssa. Tiedossa siis kauppoja ja paljon kävelyä, ihanaa! Yritän kuitenkin pitää jalat maassa, sillä mitään en oikeasti (tai valitettavasti, heh) tarvitse - ehkä...

Hauskaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Puseron kuviointi sopii tosi hyvin noihin koruihisi. Mukavaa päivää Tallinnassa .-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mukava onkin käydä pitkästä aikaa naapurimaassa.

  VastaaPoista
 3. Oi nauttikaa kovasti huomisesta, ihanaa päästä tuulettumaan. Asu on kyllä aivan mielettömän tyylikäs ja Ellipsikuvio viehättää minuakin. <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis kokonaisuus ja mikä ihana kuvointi tuossa puserossa. Tykkään valtavasti! Hyvää Tallinnan reissua <3

  VastaaPoista
 5. Kuviointi on kiva kun se ei ole kovin yleinen.

  VastaaPoista