perjantai 21. marraskuuta 2014

Perjantain asu

Tänä syksynä olen käyttänyt todella paljon sinisen ja ruskean yhdistelmiä eri asuissa. Sävyt ovat vaihdelleet vaalesta tummaan, mutta jostain syystä kyseinen kombinaatio on viehättänyt erityisen paljon. Tänään päivän asu koostui tummansinisistä vaatteista ja konjakin värisistä asusteista.Villaisen jakun seuraksi puin puuvillahousut, jotka ovat yksi niistä Soyaconceptin mallivaatteista, joita satuin bongaamaan Keskisen kaupasta loppukesällä. Housut ovat farkkujen tapaan rennot ja mukavat päällä, mutta kuitenkin tuovat vaihtelua farkku-lookiin.
Kaulakorua en huivin kanssa laittanut, vaan koruiksi valitsin pelkästään puuhelmistä ja hopeasta tehdyt korvikset sekä rannekorun. Se olisi taas perjantai-ilta ja ihana viikonloppu edessä. Oli hassua, kun kotiin tullessa pihapiiri näytti ihan erilaiselta kuin kotoa lähtiessä. Joulufiilis meinaa ihan väkisin vallata mielen, kun maa on peittynyt lumeen.

Loistavaa viikonloppua!6 kommenttia:

  1. Kaunis asu<3 Tykkään tuosta yhdistelmästä, siinä on sitä jotain! Jouluista perjantai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ja kyllä vaan sopii täydellisen hyvin kaikki yhteen. Todella kaunis ja tyylikäs asu. Tykkään kovasti. <3 Kaunista viikonloppua Belladonna. <3

    VastaaPoista
  3. Kaunis kokonaisuus ja korusi taas viimeistelee tuon asusi.

    VastaaPoista