sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viikonlopun asut

Sunnuntain ja lauantain asut jatkoivat sujuvasti koko viikon vallinnutta väriskaalaa. Viikkoa vallinnut mustavalkoinen väritys vaihtui lauantaina mustaharmaaseen ja tänään kokomustaan kokonaisuuteen.

Viikonloppu on sujunut aikalailla joulutunnelmissa. Viikko sitten ripustimme ulkovalosarjat, tänään sitten aloitin joulun valmistelut sisällä. Ensimmäisenä laitoin paikoilleen muutamia valosarjoja ja asetelmia, joista kuvia myöhemmin. Joulunalusfiilistelyyn kuuluu mielestäni ehdottomasti kynttilöiden lisäksi erilaiset valokoristeet myös olohuoneessa. 

Ennen kotipuuhia kävin mm. sunnuntaiostoksilla, johon sopi rento asu. Reilu viikko sitten Tallinnasta ostamaani harmaanmustaan puseroon yhdistin kuluneen mustat farkut. Jo näin lyhyellä kokemuksella voin vain todeta, että pusero on osoittautunut erittäin mieleiseksi hankinnaksi. Se on tosi mukavan tuntuinen päällä eli rennon oloinen peruspusero, johon hihojen verkko tuo kuitenkin särmää.
Koruiksi valitsin kaulaan lasiriipuksen ja ranteeseen nahkarannekkeen, jossa on hauska paperinaruletitys koristeena.Eilen kävin kaupungilla joulunalustunnelmia fiilistelemässä. Voi että tykkään kaikista valoista, kojuista ja muusta joulurekvisiitasta, josta nautin täysin siemauksin. Kaupunkikäynnin asu koostui harmaan ja mustan yhdistelmästä. Harmaiden housujen, mustan puseron ja jakun täydensi sulkahuivi. Jalkaan valitsin mukavat kiilanilkkurit, joilla jaksoi kävellä pidempäänkin.Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!

7 kommenttia:

 1. Rennon nuorekas tuo uusi puserosi<3 Huivi-ihmisenä, minua viehättää kuitenkin nuo tumma asu, vaalea huivi kuvat eniten, yllätys...:)) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tuosta huivista, se on mukava ja lisäksi tuo vähän piristystä asuun.

   Poista
 2. Nuo hihojen verkko-osat piristävät puseroa.

  Jouluiset myyntikojut ovatkin kauniita vaikka vain katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun joulukuun puolella kojumyynnit vain lisääntyvät. Niitä täytyy käydä ihastelemassa useampaan kertaan.

   Poista
 3. Upeana liikenteessä. <3 Ihanaa nautiskella ja jouluhössöttää. Iloista joulukuun alkua Belladonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalmisteluissa olen ihan alkutekijöissä, mutta mukava laitella paikkoja joulukuntoon vähitellen. Mukavaa jouluhössötystä sinnekin!

   Poista
 4. Onko tuo ensimmäinen kuva vasemmalla ?

  VastaaPoista