perjantai 28. marraskuuta 2014

Mustaa, valkoista ja hapsuja


Mustaa, valkoista ja hapsuja - siinä tämän päiväisen asun elementit.
Jostain syystä olen tällä viikolla tykästynyt mustavalkoiseen ja ylläni oli jo kolmannen kerran kokonaisuus, jossa nuo värit toistuivat. No joo, maanantaina oli pienenä väriläiskänä myös petroolia. Johtuukohan näistä pimeistä päivistä, että en ole oikein jaksanut innostua värien käytöstä.

Tänään ylläni oli sama hame kuin maanantaina, ja ne tavalliset mustat sukkikset. Lämmikkeeksi poolopuseron päälle neuleen tai jakun sijaan valitsin mustan viitan. Yleensä käytän sitä ulkokäytössä joko yksinään tai takin päällä. Viitta on kuitenkin sen verran ohutta villaa, että soveltuu hyvin myös sisäkäyttöön olematta liian kuuma ja tunkkainen. Kuroin sen kiinni vyöllä, näin viitta oli käytännöllisemmän tuntuinen päällä, eivätkä hapsut ja liehukkeet olleet tiellä.

,


Kaulakorussa on hapsumaisia mustia nahkasuikaleita, joten se sopi hyvin viitan ja sen hapsujen seuraksi.


Viikonlopun ruokaostoksille lähdettäessä vaihdoin hameen mustiin housuihin ja  korkkarinilkkurit mataliin kenkiin.


Huomenna olisi aikomus lähteä kaupungille joulunalushumua ihmettelemään. Samalla voisi käydä pistäytymässä Hakaniemen hallissa herkkuostoksilla. 

Rattoisaa perjantai-iltaa! 


 

13 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus ja ihana viitta ja nilkkurit. <3 Tunnelmallista viikonloppua Belladonna. <3

  VastaaPoista
 2. Vau mikä yhdistelmä. Tykkään. Minäkin olen käyttänyt vyötä tuolla tavalla ison huivin kanssa ja se toimii ja muuttaa kivasti asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivit ja viitat ovat tosi kiva asujen piristeenä. Vyö tosiaan toimii. Iso viitta tai huivi on joskus vähän tiellä, mutta vyön avulla liepeet pysyvät aisoissa ja lisäksi viitta näyttää aivan uudenlaiselta vyön kanssa.

   Poista
 3. Tuo vyö on kiva viitan kanssa. Itseltäni löytyy myös musta viitta (lähes 20 v. vanha ja kunnoltaan kuin uusi) joten täytyypä kokeilla vyötä tuolla tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kokeilepa, viitta on entistä monikäyttöisempi vyöllä asustettuna.

   Poista
 4. Viitta lämmittää ihanasti, eikö? Ja tosi tyylikäs tuo viittasi. Mietin tänään miten villainen ponchoni olisi lämmittänyt seistessäni ulkona viisi tuntia. Mutta kotiin se jäi, ei paljon auttanut... Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitta on ihana, nytkin uutta postausta kirjoittaessa kävin hakemassa viitan harteille, lämmitti suloisesti. Harmi, ettei viitta ollut mukana, ensi kerralla sitten. Samoin, kivaa viikon alkua!

   Poista
 5. Tykkään tuosta kokonaisuudesta tosi paljon<3 Hapsut tuovat vähän sitä jotain muuten mustavalkoiseen kokonaisuuteen. Kaunis.

  VastaaPoista