perjantai 19. syyskuuta 2014

Torstain asu

Eilen oli vaatetuksen suhteen jälleen kerran oman tyylini mukainen perussettipäivä: vaaleanharmaat housut, valkoinen t-paita ja musta jakku vastapainoksi rennoille housuille.
Kaipasin vähän piristystä kokonaisuuteen, joten lisäsin ripauksen punaista kenkien ja korujen muodossa. Olin edellisiltana lakannut kynteni todella pitkästä aikaa kirkkaan punaisella lakalla, joten ajatus pirtsakasta tehosteväristä jäi varmaan kytemään siitä.
Keskiviikkona käytin mustaa nahkaista kaulakorua ja kun se kaikessa "painottomuudessaan" tuntui mukavalta, valitsin myös eilen nahkaisen korun kaulaan.

Illansuussa kävimme Mikä Viini! -tapahtumassa, joka järjestettiin Vanhalla ylioppilastalolla. Oli mielenkiintoista maistella itselle ennen kokemattomia viinejä ja löysimme pari niin maistuvaa uutta tuttavuutta, että niitä täytyy kokeilla ruuan kanssa kotona.
Uskoisitko, että näissä pulloissa on viiniä? Itselle tulee lähinnä mieleen shampoopullot.


Ja niin vanhanaikainen olen, että mielestäni kuohuviinin kuuluu olla perinteisessä pullossa eikä tällaisessa modernissa versiossa, vaikka onkin italialaista uutta muotoilua.Ostaisitko kuohuvaa tällaisessa pullossa?
Ihanaa viikkistä!

10 kommenttia:

 1. Ihanasti tuo punainen koru, vaikka on vain pieni osa kokonaisuutta, tuo väriä tähän asuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on niin vahva ja näyttävä väri, että ripauskin tuo eloa.

   Poista
 2. Kylläpä terästävät nuo punaiset asusteet tuon asun. Ihana!
  Ja ei - en ostaisi kuoharia tuollaisesta pullosta - tai purkkihan tuo on;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla aika vaikea asennoitua kuoharin nauttimiseen purkista. Pullo oli pieni (olisko ollut n. 2 dl:n pullo), joka esittelijöiden mukaan on kätevä vaikka mukaan otettavaksi!!! Hmm, vähän kyllä mietin, minkälaiseen tilanteeseen otan pienen kuoharin käsilaukkuun.

   Poista
 3. Punaiset tuovat ilmeen tuohon asuusi. Vogan punkkua olen ostanut ja oli ihan kelvollista perusviiniä ruuan kanssa. Juurikin tuo poikkeavan näköinen pullo kiinnitti huomioni ja siksi ostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En maistanut punkkua, ainoastaan vinossa pullossa olevaa valkkaria. Pitää varmaan kokeilla punkkuakin.

   Poista
 4. Todella kiva asu ja upeasti nuo pinet punaiset yksityiskohdat tuovat siihen ilmettä.

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriläiskät ovat aika kiva ja helppo tapa piristää asua. Pitäisi useamminkin tehdä sitä.

   Poista
 5. Pirtsakka asu, klassisen tyylikäs ja kuitenkin siinä on vähän sähäkkyyttäkin :)

  Vaikka viineissä ihanat ja kauniisti muotoillut perinnepullot ovatkin suosikkeja niin joskus on ihan hauskaa kokeilla jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ennakkoluulottomasti ja rohkeasti pitää kokeilla uutta. Yhä yleisemmäksi käyvien kierrekorkkien myötä täytyy myöntää, että kaipaan sitä plop-ääntä, joka tulee "kunnon" korkin aukaisemisesta.

   Poista