maanantai 28. heinäkuuta 2014

HellemekkoiluaMustavalkoinen hellemekko on ollut ahkerassa käytössä viime päivinä. Ylipäätään tykkään kuumalla ilmalla käyttää kevyttä hametta tai mekkoa, mutta tästä ilmavasta asusta on tullut lempivaatteeni näillä helteillä.

Äitini oli bongannut mekon keväällä Roomassa käydessään ja osti sen minulle. Oikeastaan kyseessä on rantamekko, mutta se on ollut aivan ihana myös "kaupunkiasuna". Kaula-aukko on minun makuuni hieman liian avonainen, joten käytän alla ohutta toppia. Mekkoa käytin monesti myös viime viikon reissullamme ja se osoittautui loistavaksi matkavaatteeksi: miellyttävä päällä, vilpoisan kevyt, ei rypisty ja ihan kivan näköinen.
Reissumme aikana koruina olivat pelkistetyt hopeaketjut. Tällä kertaa laitoin kuitenkin kaulaan hieman näyttävämmän hopeisen kukkakorun ja ranteeseen pari ohutta rengasta.Minkälaiseen asuun te tykkäätte pukeutua helteellä ja onko jokin vaate noussut viime päivinä suosikiksi?


Hauskaa viikon alkua!
6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko - ja mustavalkoisen ystävästä erityisen kaunis kuosi!
  Ja kyllä näillä helteillä mekot ovat olleet käytössä - ei ole voinut kuvitellakaan laittavansa housuja jalkaansa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housuja en minäkään ole käyttänyt päiväkausiin, shortsit olivat käytössä yhtenä päivänä, mutta mekko on kyllä ylivoimainen asu.

   Poista
 2. Hellemekossa(kin) tuo rypistymättömyys on hyvä ominaisuus ja mekko on nätti muutenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yksi lisäetu vielä: mekko kuivuu hetkessä.

   Poista
 3. Mekot on niin parhaita helteellä. Kaunis mekko ja kaunis on tuo kaulakorusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkoon olen tosi tyytyväinen, onneksi äiti sattui löytämään sen.

   Poista