keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Asu viime viikoltaViime viikolla, kotona käynnin yhteydessä, käväisin toistamiseen kiertelemässä muutaman vaatekaupan alennusmyynneissä. Ajatuksena oli löytää joku kiva punainen vaate, jonka hankkimista olen harkinnut jo jonkin aikaa.

En tiedä, kävinkö väärissä kaupoissa vai enkö vain huomannut, mutta punaisia vaatteita ei vaan löytynyt. Kauppojen sisäänostajat näyttävät olen tosi homogeenistä ryhmää ja samaan muottiin valettuja. Olen aiemminkin huomannut, että samat värit ja sävyt toistuvat kaupasta toiseen eikä juuri kukaan uskalla poiketa omaperäisyydellään muista. Ja jos itse sattuu haluamaan jotain kauden värimuodista poikkeavaa, ei vaihtoehtoja löydy millään.
Oranssinpunaisia vaatteita oli jossain tarjolla, mutta keltaiseen taittuvat värit eivät sovi itselleni alkuunkaan, joten kokeilematta nekin jäivät. Toivottavasti syysuutuuksien myötä myös punaista löytyy valikoimista.

Koska olin niin punaisissa fiiliksissä, ostosasuni myötäili samaa värimaailmaa ja farkkujen sekä neuletakin seuraksi pukeuduin punaiseen toppiin. Se onkin tällä hetkellä flanellisen ruutupaidan lisäksi ainoa punainen vaate, joka kaapista löytyy. Kaikki muut olen heittänyt pois, vienyt kierrätykseen tai mökkivaatteeksi. Uudelle olisi siis käyttöä.


Korusetin tein muutama vuosi sitten punaista kotelomekkoa varten, jonka ostin tyttäreni ylioppilasjuhliin. Vaikka tein korun tiettyä pukua varten, setti on loppujen lopuksi ollut ahkerammassa käytössä kuin mekko. 
Kaulakorussa on monta ketjukerrosta, mutta pienistä särökivistä johtuen yleisvaikutelma on kuitenkin kevyt ja ilmava.
Onko teillä kokemuksia siitä, että etsimäänne väriä ei löydy kauppojen tarjonnasta!
Helteistä keskiviikkoa!
P.S. Kirkkaan punaisia luonnonkukkia on todella vähän, oletteko huomanneet. Tyytymän pitää keltaisiin.


4 kommenttia:

 1. Sulle sopii niin punainen. Muistan sen yhdenkin asukokonaisuuden, joka sulla oli aiemmin punaisia saappaita myöten.... Punainen on siis niin sun värisi ;)

  VastaaPoista
 2. Se on ihana väri ja arvaa potuttaako, kun en ole löytänyt kaupoista punaista. No, vielä niitä tulee.

  VastaaPoista
 3. Kesäinen yhdistelmä. Ketoneilikka on Suomen punaisin luonnonkukka.

  VastaaPoista
 4. On, ehdottomasti on! Juuri se väri, mitä haluan, ei ole koskaan tarjolla silloin kun halua! :D

  VastaaPoista